2777
2789
عنوان

توروخدا کمک بقایا دارم

184 بازدید | 34 پست

سلام دوستان 

من ۵۰ روز سزارین شدم ۳ روز پیش سونو دادم ۹ سی سی بقایا به اندازه ۴سانت دارم چیکار کنم دکتر گفت کورتاژ ولی خودم نمیتونم کورتاژ بشم اصلا شرایط جسمی و روحیم نمیکشه دیگه چون خیلی زجر کشیدم قبل زایمان ۱ ماه و نیم بیمارستان بودم دیگه نمیتونم چه کنم کسی بوده خودش طبیعی این حجم رو دفع کرده باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۴ سانت داشتم با قرص مترژن و طی ۴۰ روز دفع شد

ببخشید میپرسم شماهم بعدمصرفش تنبلی تخمدان گرفتین؟

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

من ۴ سانت داشتم با قرص مترژن و طی ۴۰ روز دفع شد

خونریزیت چطور بود با ۴سانت من در حد لکه است قطع میشه دوباره میاد قرمز روشن هم هست رنگش بعد به چه صورت بود؟لخته بود وقتی دفع شد؟

وگه بعد از ۵۰ روز دفع نشده دیگه دفع نمیشه عزیز دلمتنبلی نکن و برو کورتاژ کنن تا اتفاقی نیوفتاده

نه نمیتونم اصلا بدنم دیگه نمیکشه خیلی زجر کشیدم این مدت

خونریزیت چطور بود با ۴سانت من در حد لکه است قطع میشه دوباره میاد قرمز روشن هم هست رنگش بعد به چه صور ...

اره منم مث تو لک بود ینی روانیم کرده بود ولی ۱۰ روز بعدش در حد پریود شروع شد و دفع شد بصورت چند لخته 

دوستان ی سوال مگه سزارین میکنن قشنگ بعد دراوردن بچه داخل رحم رو تروتمیز نمیکنن؟طرف پول میده سزارین میکنه ک زایمان راحت داشته باشه ن اینکه بعدا این همه مشکل براش پیش بیاد

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دوستان ی سوال مگه سزارین میکنن قشنگ بعد دراوردن بچه داخل رحم رو تروتمیز نمیکنن؟طرف پول میده سزارین م ...

برای منم سوال شد که مگه شکم تخلیه نمیشه 

این زایمان چرا انقدر عوارض داره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
برای منم سوال شد که مگه شکم تخلیه نمیشه این زایمان چرا انقدر عوارض داره

والا قرارباشه هم ۵۰تومن بدم سزارین هم عذاب بکشم هم بعدش دوباره برم کورتاژ همون ۷۰۰هزارمیدم طبیعی میزام همه چیمم طبیعی تخلیه میشه بدنمم سالم میمونه اینجوری گفتن اززایمان ترسم گرفتم دوماه دیگه زایمان دارم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
والا قرارباشه هم ۵۰تومن بدم سزارین هم عذاب بکشم هم بعدش دوباره برم کورتاژ همون ۷۰۰هزارمیدم طبیعی میز ...

ایشالا زایمانت خوب باشه 

ببین برای بدنت کدوم خوبه طبق تشخیص دکتر... طبیعی اپیدورال هم میشه انجام داد که زایمان بی درده من خودم یه روزی خواستم بچه بیارم تصمیم همینه فقط از بخیه های بعد طبیعی و طولانی شدنش میترسم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...