2777
2789
عنوان

لوازم برقی جهیزیه چه مارکی بخرم

56 بازدید | 7 پست

سلام خانوما ی گل بیاین تجربه هاتون رو باهام به اشتراک بذارین. لوازم برقی چی و چه مارکایی خوبن که بخرم نه خیلی میخوام قیمتای گرون و لوکس بخرم نه خیلی ارزون و بی کیفیت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرخ کن بدون روغناتوجارو شارژیبخارشویچای ساز اسپرسوساز اسنک سازاینارو لطفا هرکی تجربه خوبی از خریدش د ...

سرخ کن فیلیپس خوبه ولی به نظرم اصلا واجب نیست 

جارو شارژی بلک اند دکر تاشو دارم واقعا راضیم یعنی عصای دستم

چای ساز فلر ،میگل و بوش خوبه ولی من گذاشتمش کنار

اسپرسو ساز خیلی برای من واجب بود چون شوهرم از چایی بیشتر میخوره و فقط دلونگی خوبه و البته اسمگ ولی خب قیمتش فضایی هست همون دلونگی رو بخر عالیه

اسنک ساز کاربردی نبود برای من نخریدم

همزن خواستی بخری کاسه ای معمولی بخر مارکای زیادی هست که خوبن همین ایرانیشم بخری خوبه من حرفه ای خریدم پول زیادی دادم و واقعا واجب نبود

برندا هم اگر میخوای ایرانی بخری فقط و فقط پارس خزر خوبه

لباسشویی ایرانی بخوای پاکشوما عالیه

ظرفشویی بکو عالی

ساید هم دوو خیلی خوبه

خارجی هم بخوای فقط ال‌جی اصل

سرخ کن فیلیپس خوبه ولی به نظرم اصلا واجب نیست جارو شارژی بلک اند دکر تاشو دارم واقعا راضیم یعنی عصای ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم

فعلا از بزرگا لبتسشوییمو خریدم برند پاکشوما منم تعریفشو خیلی شنیدم ولی واسه ساید میخواستم دوو بخرم گفتن الان چندساله دیگه خوب نیست و درصد نارضایتیش خیلی بالاس واقعا موندم چه کنم

مرسی از راهنماییت عزیزدلمفعلا از بزرگا لبتسشوییمو خریدم برند پاکشوما منم تعریفشو خیلی شنیدم ولی واسه ...

من پارسال که خواستم بخرم خیلی تعریف دوو رو شنیدم به نظرم تو ایرانیا از همه بهتره موتورش هم کره س و خیلی ظاهرش شیکه و با کیفیت اونموقع ۹۶ تومن بود ۳۶ فوتش