2777
2789
عنوان

به نظرتون آقا چطور شخصی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 81 پست
نه شکست عشقی خوردم نه بدبینم عزیزم . چون من رو نمیشناسی اینا رو میگی ، این برمیگرده به اینکه آنچه جو ...

من اول حرفای استارتر رو خوندم گفته به به چه مردی چی از این بهتر ولی با خوندن پست شما متوجه شدم حق باشماست و کاملا موافقم خوب بودن افراطی تقریبا اکثر اوقات دلیل شوکه کننده ای داره و چه مرد چه زن متعادل باشه زندگی بهتری رو می‌تونه تجربه کنه ،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شکست عشقی خوردم نه بدبینم عزیزم . چون من رو نمیشناسی اینا رو میگی ، این برمیگرده به اینکه آنچه جو ...

نمدونم مگه چند سالتونه😊

منم برا همسرم همه چیز تموم بودم اما انقدر سرد بود کم کم سرد شدم همیشه هم پشت خوبی های ادما چیز بدی نیست گاهی فقط دوست دارن با کمک همسرشون یه زندگی رویایی و خوب بسازن دیدتون به نظر من درست نیست و این برای همه صدق نمیکنه ...گاهی ادم خوبه چون ذاتش خوبه با این حرفا ادمای خوب و سرد نکنین

چون اراین رفتارهادرزندگی ندیدین فک میکنید رفتاراش نرمال نیس وزیاده روی کردیدرصورتیکه رفتاردرست ومنطق ...

مدل رفتار این مرد مهرطلبیه یعنی بخاطر خانومش خیلی داره از خود گذشتگی میکنه

مهرطلبا همیشه در عذاب و اذیتن چون نوع محبتشون فرق داره برای نگه داشتن طرف مقابله برای رضایت طرف مقابله همین چیزی که این اقا میگن

محبت و لطف واقعی به ندرت طرف رو خودشیفته میکنه اما ادم مهرطلب چون تله از دست دادن داره هیچ وقت به مطلوبش نمیرسه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
مدل رفتار این مرد مهرطلبیه یعنی بخاطر خانومش خیلی داره از خود گذشتگی میکنهمهرطلبا همیشه در عذاب و اذ ...

ازخودگذشتگی ندیدم

رفتارنرمال یک  مرد همینه

ولی شاید انقدرنردهای بی عاطفه و غیرمتطقی و بدجور توزندگی دیدین که وقتی ی آقارفتارنرمال داره ازخودگذشتگی میپندارید

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
من اول حرفای استارتر رو خوندم گفته به به چه مردی چی از این بهتر ولی با خوندن پست شما متوجه شدم حق با ...

ادمای خوب اصولا تو زندگی اذیت میشن و همیشه به اندازه خودشون خوب گیرشون نمیاد 

و به همین علت موافقم تعادل میتونه ارامش بهتری براشون بیاره یا اینکه بتونن بی توقع خوب باشن که کار سختیه

ازخودگذشتگی ندیدمرفتارنرمال یک مرد همینهولی شاید انقدرنردهای بی عاطفه و غیرمتطقی و بدجور توزندگی دی ...

نه اتفاقا خودم مهرطلب بودم و ضرباتشو به شدت توی زندگیم دیدم بخاطر همینه که همون اول فهمیدم تهش چی هست

من به سختی مهرطلبی رو کنار گذاشتم و حتی هنوزم یه قسمتاییش آزارم میده 

و هیچ وقتم محبتای این مدلی نتیجه نداره هیچ وقت

چون جنس محبتش از ترسه

یه ترسی پشت رفتارات هست که باعث میشه محبتت به چشم نیاد یا انتظارات غیر واقعی برات ایجاد کنن

نه اتفاقا خودم مهرطلب بودم و ضرباتشو به شدت توی زندگیم دیدم بخاطر همینه که همون اول فهمیدم تهش چی هس ...

خب ببخشیدشایدشمالایق اوکهمه مهرومحبت نبودین ودوست داشتین باهاتون بدرفتاربشه

پدرخودم همینجوری وبلکه بهترم بود بامادرم ۵۰سالم باهم زندگی کردن نه مادرم َربه خوردنه پدرم

سر‌کاریه‌داره‌در‌تخیلات‌سیر‌میکنه

😊

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

خب ببخشیدشایدشمالایق اوکهمه مهرومحبت نبودین ودوست داشتین باهاتون بدرفتاربشهپدرخودم همینجوری وبلکه به ...

نه مهر طلبی رو بخونید چجوریه

بی نهایت به طرف مقابلت محبت میکنی و این محبت افراطی هست وباعث دلزدگی میشه

پدرتون مدل محبتش مهرطلبی نبوده که بادوام بوده اینکه صرفا بخاطر رضایت کسی اینهمه لطف کنی صحیح نیست

محبت باید از درون بجوشه و ناشی از ترس نباشه مهرطلبا میترسن تنها بمونن میترسن همسرشونو از دست بدن برای همین محبت زادی میکنن تا نگهش دارن ولی با دست خودشون اون طرف رو از خودشون می رونن و متوجه نیستن

انتقادی که دارم میدونید چرا خیلی از مردا این مدلی نیستن! چون در واقع زندگی نرمال هیچ وقت نمیتونه این ...

دقیقا خوبی زیاد طرفو پررو میکنه

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

نه مهر طلبی رو بخونید چجوریهبی نهایت به طرف مقابلت محبت میکنی و این محبت افراطی هست وباعث دلزدگی میش ...

مورداسی مهرطلبی نبود

کسی که بخواد برای طرف مقابلش اینقدر همه چیز تموم و کامل باشه مثه چهارپایه ای که یه پایه نداره ، یه ج ...

از درون خودش داره نابود میشه