2777
2789
عنوان

به نظرتون آقا چطور شخصی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 81 پست
چه‌خودشیفته‌فک‌کردم‌داره‌از یکی‌تعریف‌میکنه😂

نه بابا

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقادی که دارم میدونید چرا خیلی از مردا این مدلی نیستن! چون در واقع زندگی نرمال هیچ وقت نمیتونه اینقدر روی اصول و درست باشه مردی که بیرون زیاد کار میکنه اینقدر نمیتونه برای خانواده وقت بذاره و حوصله بخرج بده

از طرفی خانم ممکنه اصلا توی این شرایط احساس نارضایتی باز هم داشته باشه چون قتی به یه نفر اینقدر توجه میکنی و مراقبتش حتی وظایفشو به دوش میکشی ناخوداگاه دچار خودشیفتگی میشه و بیشتر و بیشتر میخواد

پس اگر در ابتدای راه هستید اینقدر از خودگذشتگی نکنید خودتون باشید و کمک حال باشید نه اینکه یه سری وظایف که به عهده خانوم هستو به دوش بکشید که رضایت داشته باشه

این مرد یه آدم مهر طلب محسوب میشه که هیچ وقت به اونچیزی که میخواد نمی رسه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
😂😂چرا

کسی که بخواد برای طرف مقابلش اینقدر همه چیز تموم و کامل باشه 

مثه چهارپایه ای که یه پایه نداره ، یه جای کارش میلنگه . 

یه مرد واقعی ِ اهل زندگی که شش دونگ مرد باشه اینجوری نیست ، نظافتچی و آشپز و ظرفشور و دایه نیست ؛ این آقا با این مشخصاتی که گفته شد آگاهانه یا ناآگاهانه یه چیزی رو پنهان میکنه که به شخصه نیازمند اینه گفتگویی دوستانه با یه روانشناس داشته باشه . 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁