2777
2789
عنوان

بارداری و دستشویی نرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی کار می کنی من اصلا هرچی می رم دستشویی نمی یاد خیلی استرس گرفتم

هیچی این بار برم دکتر میگه شربت بده بهم فعلا با انجیرخشک و گلابی و درمان های خونگی سر میکنم

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

من دکترم شیاف گفت بعدش خوب بودم دیگه نگرفتم استفاده نکردم الان این شکلیم دیروز نرفتم گفتم امروز صبح ...

من شیاف استفاده کردم با ۱ بار خوب شد، برای جلوگیری از یبوست انجیر و آب زیاد بخور سبزیجات زیاد استفاده کن، اصلا سراغ ماما نرو فقط متخص زنان، ماما سوادش در حد پزشک نیست اصلا

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
چند روز پیش یکی خوردم یبوست شدم رفتم دستشویی خون اومد از مقعدم دیگه نخورم الان دیروز تا امروز دستشوی ...

دمیترون لعنتی همینه.یبوست میاره

هیچی نمیشه نترس برو شیاف بزن

فقط تا شیاف و بزنی همون لحظه احساس دسشویی میکنی ولی نرو یکم‌وایسا شیاف کامل حل شه در حد پنج دقیقه صبد کن بعد برو دسشویی

کی تاثیر می زاره گلیسرین ۲ درصد

باید بذاری آب شه و کم کم اثر کنه انجیر خشک بخر خیس کن هرروز ازش بخور که دیگه به این مرحله شیاف نرسه کلی هم برات مفیده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
من شیاف استفاده کردم با ۱ بار خوب شد، برای جلوگیری از یبوست انجیر و آب زیاد بخور سبزیجات زیاد استفاد ...

الان من اصلا می رم دستشویی نمی یادکه ببینم چه شکلیه می گم شاید خودش کار کنه ولی از طرفی هم استرس گرفتم به نظرت الان بذارم خونه تنهام می ترسم 

بعد دکترم فقط گفت شیاف گلیسرین بگیر بذار الان داروخونه بهم ۲ گرم داد درسته ؟

دمیترون لعنتی همینه.یبوست میارههیچی نمیشه نترس برو شیاف بزنفقط تا شیاف و بزنی همون لحظه احساس دسشویی ...

تنهایی خونم استرس گرفتم 

دکترم گفت شیاف بگیر داروخونه گرفتم شیاف دو درصده دوزش خوبه؟

الان من اصلا می رم دستشویی نمی یادکه ببینم چه شکلیه می گم شاید خودش کار کنه ولی از طرفی هم استرس گرف ...

دکتر من شیاف آنتی همورویید داد بهم گلیسیرن رو نمیدونم ولی وقتی دکترت گفته بذار مشکلی نداره دیگه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
دکتر من شیاف آنتی همورویید داد بهم گلیسیرن رو نمیدونم ولی وقتی دکترت گفته بذار مشکلی نداره دیگه

ماما گفت انتی هموروید دکتر گفت گلسیرن

ولی ننوشت چون زنگ زده بود به مطب الان من می گم نکنه دوزش زیاد باشه

دمیترون لعنتی همینه.یبوست میارههیچی نمیشه نترس برو شیاف بزنفقط تا شیاف و بزنی همون لحظه احساس دسشویی ...

الان من نمی دونم مدفوع هم چه شکلی خشکه یا نه قبلا گاهی اوقات این شکلی می شدم ولی بعد چند روز هم مدفوع عادی بود اگه خشکم نباشه می یاد ؟ 

2810