2777
2789
عنوان

بارداری و دستشویی نرفتن

260 بازدید | 34 پست

سلام من تو هفته ۱۸ هستم دو روز پیش مدفوع کردم و از مقعدم خون اومد به ماما گفتم گفت از پماد هموروید استفاده کن الان دیروز و امروز نرفتم دستشویی خیلی نگرانم استرس گرفتم 

دکترم گفته بود شیاف گیلسرین  استفاده کن می ترسم استفاده کنم بد نیست 

کسی اگه راه کار داره بگه خیلی استرس گرفتم 

دارو خونه گیلسرین دو درصد داد خطر ناک نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه گلبسیرین خطرناکه

اب زیادبخور 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

دکتر به من شیاف گلیسیرین داده بود استفاده میکردم مشکلی هم پیش نیومد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

گلیسیرین فقط یکم روغنه، چیز ترسناکی نیست اصن

باعث میشه روان بشه و زخم نشه دیگه

منم هموروئید داشتم میدونم ترس دسشویی رفتن یعنی چی

ولی خواهرم زودتر برو دردشو به جون بخر تا کم تر اذیت بشی، الان قابل تحمله

ولی اگه بذاری بمونه یبوستت بدتر میشه

شیاف هم استفاده کن حتما عالیه

پماد هموروئید هم باید چند روز استفاده کنی تا نتیجه‌شو ببینی

منم مثل تو شدم و باردار هستم ببین فقط باید شکمت کار کنه و یبوست نشی پودر موسولیوم بخر ضرر نداره یک روز درمیون یک ساله بخور شکمت کار میکنه بلافاصله بعد خوردنش ...پماد انتی هموروئید هم روزی ۲بار بزن تا چند روز انشاالله خوب میشی مال من بعد دوهفته البته هنوز خوب نشده بیرون زدگی داره اخه

2810