2777
2789
عنوان

تا صبح نخوابیدم خیلی ناراحتم دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 44 پست

بگو تو جهیزیه آوردن اینجوری شده حتمن وقتی خریدیم نبود اگه خیلی اختلاف قیمت داره با نوش ک نگهدار شوهرتم بپیچون هرچی بخری ی ماه بعد کارکرده حساب میشه ولی اگه فرقی آنچنانی نداره ک ببر پس بده نو بخر 

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩
خب ببینه بگو توی بار خراب شدهمگه نمیگی کاور داشتهیعنی استفاده شدس؟میان توی خونه میشورن اگه بخوای

اره کاور داره طرف قسم میخوره تازه اس کارخونه داشته ورشکست شده دو سه تا بود یدونه این مونده بود

خب که چی مثلا ؟!«»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش نگو دست دو خریدیبگو مامانم اینا داشتند من برداشتم دیدم حیفهالبته اگر دقت کردولی چه همسر بی ادبی ...

نه آخه دیروز گفتم میریم بخریم نمیگم که دست دوعه میگم نوعه نه بی نقص نبوده

خب که چی مثلا ؟!«»
نه زیاد نه ولی میترسم باور نکنه😔چی بگم چیکار کنم میترسم فک کنه همه وسایلام این شکلیه

خب پس همینو بهش بگو . پدر مادرت زحمت کشیدن دارن برات جهیزیه تهیه میکنن ‌. تا جایی که میتونی پز جهیزیه و وسایلایی که خریدی رو بده . 

تشک تخت هم که روش ملافه و رو تختی میمونه . بعدش آقایون اینقدر جزئی نگر نیستن .نگران نباش . الهی که درکنار هم خوشبخت بشید .

بگو تو جهیزیه آوردن اینجوری شده حتمن وقتی خریدیم نبود اگه خیلی اختلاف قیمت داره با نوش ک نگهدار شوهر ...

اره بابا امیدوارم زیاد گیر ندههه

خب که چی مثلا ؟!«»
نه آخه دیروز گفتم میریم بخریم نمیگم که دست دوعه میگم نوعه نه بی نقص نبوده

اینقدر سوال جواب پس نده بهش

از الان پررو میشه

اگر حرفی زد بهش بگو نه که شما همه کارا رو درست انجام دادی ؟؟

خونه از خودشه ؟

اره کاور داره طرف قسم میخوره تازه اس کارخونه داشته ورشکست شده دو سه تا بود یدونه این مونده بود

خب اگه شوهرت پرسید همینو بگو ..بگو نو.‌. هست..کاور داشته.. اما چون توی بار یه کم نخ کشی داشته از  فروشنده  مناسب تر خریدم 

بگو تشک که مشخص نیس..روتختی روشه..در عوض صرفه جویی کردیم 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

خب پس همینو بهش بگو . پدر مادرت زحمت کشیدن دارن برات جهیزیه تهیه میکنن ‌. تا جایی که میتونی پز جهیزی ...

منم نخواستم فشار بیاد به مامانم ،بابام که به کو.نش نیس هیچی یدونه قاشق نخرید برام بیچاره مامانم و خودم موندیم 

خب که چی مثلا ؟!«»
به نظرم حقیقت رو بگو یا تا وقت هست تعویض کن،چطور میتونید تشک دست دو استفاده کنید .

دست دو‌نیس گلم نخ کش داره فقط شما استفاده کردنی نوشو بخر

خب که چی مثلا ؟!«»
آهان طرف استفاده نکرده از شرکت مشکل دار زدن پ بیخیال فوری رو تختیتو بکش روش متوجه نشه

اره اونجوری گف گف بخاطر این دو سه تا ایراد ارزون میدم

خب که چی مثلا ؟!«»