2777
2789
عنوان

تا صبح نخوابیدم خیلی ناراحتم دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 44 پست
نه بابا خونه رهنه

خب پس باید خفه بشن

همین که پدر و مادرت لطف کردن جهیزیه دادن خدا رو شکر کنه

لابد خونه بزرگ هم گرفتن که جهیزیه زیاد بدید ؟

نمی دونم ولی داماد یکی از اقوام اینجوری بود پدرشون رو درآورد الان بعد 10 سال هنوز کشمکش دارند

متنفرم از مردای خاله زنک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس باید خفه بشنهمین که پدر و مادرت لطف کردن جهیزیه دادن خدا رو شکر کنهلابد خونه بزرگ هم گرفتن که ...

نه خونه کوچیکه منم متنفرم ولی دیگه چاره ندارم عزیزم

خب که چی مثلا ؟!«»
خب پس باید خفه بشنهمین که پدر و مادرت لطف کردن جهیزیه دادن خدا رو شکر کنهلابد خونه بزرگ هم گرفتن که ...

اگه بگه بگم تو باربری اینجوری شده؟؟

خب که چی مثلا ؟!«»
یا اینو میگم یا میگم آوردنی شده

آره بابا بگووو عهههه کارگرا حتمن ب جایی گیردادن واااای ی کم حرص هم بخور الکی بعد کارو بکش بیخیال ..مطمئن باش مامانت اگه داشت اینکارو نمی‌کرد گرونترینشو برات میخرید پ همینکه درکش کردی قبول کردی اینو بگیره براش دنیا ارزش داری خودتم بی‌تفاوت باش شوهرتم حرفی زد حق ب جانب شو بذار دهنش بسته شه بگو واااای تو این همه پول دادیم چرا اینجوری کردنش اخه تو کم نیار ک اون سواره شه سعی کن کاری کنی ک تو جلوتر باشی واسه مامان بابات ارزش بذار ک بالا برن

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩
آره بابا بگووو عهههه کارگرا حتمن ب جایی گیردادن واااای ی کم حرص هم بخور الکی بعد کارو بکش بیخیال ..م ...

امیدوارم موفق بشم شوهرم منو سر جهیزیه ببخشد رسماً گ.ا یید

خب که چی مثلا ؟!«»
اولن به شوهرت ربط نداره تو جهیزیه اصلا نظرشو نخواه نزار زیاد زوم کنه روجهیزیت چی آوردی جی نیاوردی ...

بگم تو بار بری شده؟والا من نمی رسم خودش پروعه نظر میده 

خب که چی مثلا ؟!«»
بامن باشه که نذار اصلان بفهمه اگه متوجه شدبگو زدگی داشت قیمتش مناسب بود خریدم

نمیزارم بفهمه ولی خودش اگه یهو برسی کنه بگه این کهنه است یا نخ کش داره اونموقع میگم تو باربری شده  امیدوارم نفهمه از دیشب ناراحتم 

خب که چی مثلا ؟!«»
اگه بگه بگم تو باربری اینجوری شده؟؟

دیگه راهی نیست ولی به نظرم اول خودت رو بزن به اون راه

بگو کو کجا ....

بعدش ممکنه بگه ببریم عوض کنیم

به این هم فکر کن

میتونی بگی رفتین بخریم دیدیم خوب نبود مامانم اینا اینو داشتند نو هم بود همین رو آوردم

دیگه راهی نیست ولی به نظرم اول خودت رو بزن به اون راهبگو کو کجا ....بعدش ممکنه بگه ببریم عوض کنیمبه ...

فعلا چیزی نگفته الآنم خوابیده روش😐

خب که چی مثلا ؟!«»