یه تشک تختخواب دیدیم تو دیوار قیمتش مناسب بود طرف گف نو نو هستش رویال بود کاور اینا داشت مامانم اینا رفتن دیدن گفتن اره تازه بود امروز رفتیم آوردیم گزاشتمروتخت دیدم یکم نخ کش اینا داره از چند جا یدونه ام لکه داشت کمرنگ میترسم شوهرم بفهمه🥺بخاطر اینکه یکم مناسب در بیاد برامون اونو برداشتم طرفم گفتش تازه اس ولی یکم ایراد داره چیکار کنم شوهرم نفهمه چی بگم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آره بابا بگووو عهههه کارگرا حتمن ب جایی گیردادن واااای ی کم حرص هم بخور الکی بعد کارو بکش بیخیال ..مطمئن باش مامانت اگه داشت اینکارو نمیکرد گرونترینشو برات میخرید پ همینکه درکش کردی قبول کردی اینو بگیره براش دنیا ارزش داری خودتم بیتفاوت باش شوهرتم حرفی زد حق ب جانب شو بذار دهنش بسته شه بگو واااای تو این همه پول دادیم چرا اینجوری کردنش اخه تو کم نیار ک اون سواره شه سعی کن کاری کنی ک تو جلوتر باشی واسه مامان بابات ارزش بذار ک بالا برن
فروش تابلو ماه ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩