2777
2789
عنوان

میشه بیاین یه دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونمبعضیاشو تا حالا نخوردم ولی کلا سیو کردم خدا کنه بتونم بپزم حداقل شوهرم و بچم بی غذا نموننخدایی ...

خواهش میکنم 

این لیست خودمه خودم درست کردم سعی کردم ترتیباشونم رعایت کنم مثلا خورشتا جدا برنجا جدا آبکی ها جدا و غیره، گفتم بفرستم شاید بدردت بخوره 

انشاالله خدا کمکت کنه عزیزم.. چند هفته ای؟

هنوز باردارم گلم.اخه عذاب میکشم ژندگی این وضعیه ظرفا نشسته خونه ریخت پاش

میدونم عزیزم من درکت میکنم منم همین بودم زیاد جوش نزن فکر نکن اعصابت بهم میریزه تا یجایی تونستی جم کن بقیش فردا بازنشد باز پس فردا فدات بشم سخت نگیر یوقت خدای نکرده کیسه آبت پاره بشه

چندهفته ای؟ منم دقیقا شرایطم داغونه تهوع شدید بعد سونو ان تی جفتم پایین بود استراحت کلا دخترم یازده سالشه طفلی هم خواهرشو نگه میداره هم خونه رو جمع و جور میکنه شوهرم هم غذا میخره دست به دست هم دادیم تا بگذره خداروشکر دارم بهتر میشم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

میدونم عزیزم من درکت میکنم منم همین بودم زیاد جوش نزن فکر نکن اعصابت بهم میریزه تا یجایی تونستی جم ک ...

گلم دکتر گفته استراحت.ولی گاهی میشینم روصندلی ظرف میشورم

ولی جارو اینا اصلااااااا نمیتونم

بله خودمم میترسم.واسم خیلی دعاکن خییلی

چندهفته ای؟ منم دقیقا شرایطم داغونه تهوع شدید بعد سونو ان تی جفتم پایین بود استراحت کلا دخترم یازده ...

دستش درد نکنه خیرببینه الهی

۷ماه

منم استراحتم ولی خب چون کمکی ندارم خیلی ناراحتم کارام مونده

دستش درد نکنه خیرببینه الهی۷ماهمنم استراحتم ولی خب چون کمکی ندارم خیلی ناراحتم کارام مونده

یه نیرو کمکی زنگ بزن هفته ای یبار بیاد برات مرتب کنه بره حرص نخور همش میگذره نینی چیه؟

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏