2777
2789
عنوان

میشه بیاین یه دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 65 پست
همچنین عزیزم من وظیفمه .من چون خودم گذروندم یا تو زندگی بقیع دیدم و فهمیدم ک این بُرهه جزئی از زندگی ...

بله دقییییقا

اخه درکشو ندارن ک این بنده خدا قبلا خونش اینجوری نبوده ک.بعدم اینکه کسی ک از کسی طلبکار نیس.خب خونشو دوس نداری نیا.وگرنه همه دلشون میخاد خونشون مرتب باشه و تمیز.

یه وقتایی ادم خودشم نمیتونه جم کنه چ برسه زندگی

متاسفانه بعضیا درک این مسائلو ندارن دووورازجون شما❤️

بله دقییییقااخه درکشو ندارن ک این بنده خدا قبلا خونش اینجوری نبوده ک.بعدم اینکه کسی ک از کسی طلبکار ...

میتونی استوریم بکنی این متنای قشنگ ک گاهی درمورد خونه داری و خونه بهم ریخته موقع بچه داری ک قشنگ ببین منم بهم فشار میاد میزارم تا بقیه هم آگاه بشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونی استوریم بکنی این متنای قشنگ ک گاهی درمورد خونه داری و خونه بهم ریخته موقع بچه داری ک قشنگ ببی ...

اینستا ندارم اخه.داشتما پسرم میرف سرگوشیم دپست داشت کلیپای سرنا و اینا رو ببینه اینام گاها حرفای زشت میزنن ترسیدم یاد بگیره

ماشاالله چقد شما اگاهی.الهی شکرررر.

چقد خوشحال میشم وقتی ادمایی میبینن ک گام مثبت برمیدان هم واسه ارامش خودشون هم اگاهی دیگران

اینستا ندارم اخه.داشتما پسرم میرف سرگوشیم دپست داشت کلیپای سرنا و اینا رو ببینه اینام گاها حرفای زشت ...

نظر لطف شماست عزیزدل .فایلهای  صوتی اقای دکتر انوشه و اقای سعید عزیزی رو گوش کن بسیار تاثیرگذارن من خیلی حساس بودم اما دیدمو عوض کردم 

نظر لطف شماست عزیزدل .فایلهای صوتی اقای دکتر انوشه و اقای سعید عزیزی رو گوش کن بسیار تاثیرگذارن من ...

دکترعزیزی رو گوش میدم البته درحد کلیپ. های کوتاه ک توی ایتا واینا هس.نمیدونستم صوتی هم دارن