2777
2789

رفتیم خرید ..همسرم برای خودش کتونی گرفت ۳۵۰۰یه دونه به تومنی رو هم برای بچم...منم  یه کتونی خوشم اومد ۳۲۰۰عالی بود..دلم نیومد برای منم بگیره الکی گفتم پامو میزنه...ولی فوق العاده بود...دلم موند پیشش🥺🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اصلا تو مغازه ام گفتم پولشو خودم میدم ...گیر داد که خودم می‌خوام برات بخرم ...منم دیدم زیاد پول ندار ...

چه همسر مهربونی اشکال نداره پول که دستش اومد دوتایی به یه بهانه ای برین بخرین

۳۵۰۰واقعا پولی نیست ...حقوق ها و درآمد هامون کمه ک اینو زیاد میدونیم

اره واسه شما پولی نیست واسه ما پول یه ماه خورد و خوراکمونه الان این تاپیکو میبینم غصه هام بیشتر میشن تا بیام هم درد کنم 

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
امروز رفتیم منیریه. یه جوری مردم راحت کتونی هشت میلیونی میخریدن انگار هشتاد هزار تومنه

وای خدا فکر کنم ما رو هم هر شب اندازه صد سال میندازه جلو

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
اره واسه شما پولی نیست واسه ما پول یه ماه خورد و خوراکمونه الان این تاپیکو میبینم غصه هام بیشتر میشن ...

اوووف..نمی‌خوام درد دلامو باز کنم...الهی ک خدا به شما روزیه خیلی خیلی زیااااد بده

خب می‌خرید قرار نیست که هر ماه بخری من پارسال یه کتونی گرفتم دو تومن به اصرار همسرم با این که راضی نبودم بخاطر قیمتش ولی خودش برام خرید فقط جاهای خاص می‌پوشم که خیلی زود خراب نشه و عذاب وجدان نگیرن

2810