2777
2789
عنوان

یه کتونی دیدم سه میلیون دویست خیلی خوشگل و راحت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 23 پست
اوووف..نمی‌خوام درد دلامو باز کنم...الهی ک خدا به شما روزیه خیلی خیلی زیااااد بده

نه من از خدا روزی زیاد نمیخام بزاره تو جیب خودش ولخرجی نکنه یه وقت فقط موندم موقع جنگ و فقر کجاس به داد انسانا بیفته

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
وای خدا فکر کنم ما رو هم هر شب اندازه صد سال میندازه جلو

ببین تو سبد جلو مغازه کتونی رنگ و رو رفته تک سایز انداخته بودن دو میلیون و پونصد . اول فکر کردم دویست و پنجاه هزار تومنه همسرم گفت بابا دو و پونصده. انگار اصحاب کهف بودم از غار در اومدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز رفتیم منیریه. یه جوری مردم راحت کتونی هشت میلیونی میخریدن انگار هشتاد هزار تومنه

ببین من الان به کتونی دارم که یه سال قبل خریدم یک و هشتصد...سه ساله تو سرما و گرما دارم پا میزنم...فقط همینو.وووواونقدر داغونه ک مامان خودم گفت دفعه ی دیگه با این کفش نیا خونمون....لامصب کفشهای الکی نمیتونم بپوشم...ترجیح میدم یه دونه راحت بگیرم چند سال بپوشم تا اینکه چند جفت بدشو بگیرم....اونام شاید به همچین موقعیتی هستن....نمیشه گفت و نظر داد

نه من از خدا روزی زیاد نمیخام بزاره تو جیب خودش ولخرجی نکنه یه وقت فقط موندم موقع جنگ و فقر کجاس به ...

اوووو...تو مردی و اینجور نشستی ناله می‌کنی..فکر کردم زنی و وضع شوهرت خوب نیست....پاشو خودتو جمع کن..

2805
ببین تو سبد جلو مغازه کتونی رنگ و رو رفته تک سایز انداخته بودن دو میلیون و پونصد . اول فکر کردم دویس ...

نمی دونم چی بگم فقط خدا لعنت کنه باعث و با. نیشو

ببین من الان به کتونی دارم که یه سال قبل خریدم یک و هشتصد...سه ساله تو سرما و گرما دارم پا میزنم...ف ...

قربونت آخه هشت میلیون کتونی !!!!!! اونم فیک ... والله من درآمدمون بد نیست اما دلم نمیاد 

اوووو...تو مردی و اینجور نشستی ناله می‌کنی..فکر کردم زنی و وضع شوهرت خوب نیست....پاشو خودتو جمع کن..

جمع کنم چی کاسبم مثلا تو شرایطی که خودم دارم همین که زنده ام باید از خودم ممنون باشم

به خدا یک میلون و پانصد تا سر ماه خرجی خونه دارم دیروز 4 میلیون اجاره دادم

ایشالله درد و بلاتون بخوره تو سر بعضیا که اسمشون هم بردن گناهه