2777
2789

وسایل خیاطی رو دارم مدرکشم دارم مغازه پدر شوهرمم رایگان در اختیارمه خیاطی بزنم یا نی نی بیارم دانشجو ترم یک دانشگاه سراسری شهرمونم ۵ماهه ازدواج کردم ۲۰ سالمه لطفا نظر راجعبه اینکه خیاطی بزنم یا نی نی دار بشم بدین 

به شدت هوس بچه کردم و اینکه میگم بچه دارشم میدم به مامانم نگهداری کنه کمکم میکنه خودم بعدش میرسم به درس و کار و... این بده؟

رشته تحصیلیم مهندسی منابع طبیعی دانشگاه دولتی روزانه شهرمونه فقط جهت گرفتن مدرک میخونم چون نمیخوام بی سواد باشم 

میتونم از پس دانشجو بودن ویکی از دومورد ( مادر شدن یا شاغل شدن رو هم کنارش ادامه بدم ) نظر شما کدومه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من اول کارتو راه بنداز، حدود سه سال دیگه برای بچه اقدام کن. چون هم تازه ازدواج کردی، هم سنت کمه، هم تو ذهنت این هست که کار راه بندازی اینو میگم.

به نظر من اصلا خوب نیست بچه بیاری بدی مامانت بزرگ کنه. اون بچه‌داریش رو کرده، این بچه شما و همسرته. مسئولیتش با شماست. هم ممکنه مادرتون و بقیه خانواده خودت ازت دلخور بشن، هم خودت از لذت بچه‌داری بی‌بهره میمونی. البته خیلی سخته ها، ولی وقتی بزرگ میشه میگی حیف اون لحظاتی که از بچم غافل بودم و لذت نبردم.

به نظر من اول کارتو راه بنداز، حدود سه سال دیگه برای بچه اقدام کن. چون هم تازه ازدواج کردی، هم سنت ک ...

اینم بگم من قبل از خواندن نظرات دیگه اینو نوشتم. در حال تایپ بودم که بقیه جواب دادن.

فعلا خیاطی رو راه بندازه درست رو هم بخون

بچه بیاری بدی مامانت☹️☹️ 

بچه عشق تو رو میخاد بذار وقتی درست تموم شد باردار بشی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

ببین بچه مادر میخواد هرقدرم مامانتون خوب نگهداری کن اون بچه شماست شما مادرشی به محبت توجه و عشق شما نیاز داره صرفا بخاطر هوس بچه دار شدن این کارو نکن هنوزم سنتون کم هست فرصت هست برای بچه دار شدن،خواهشا بچه اگه قراره بیاد الویتتون باشه درغیر اینصورت اول به هدفاتون برسین و وقتی تونستین وقت بیشتری به بچتون اختصاص بدین اقدام کنین 

خب مشخصه اول کار و درس رو‌تا یه جایی پیش ببر بعد با فکر آزاد تر اقدام کن برای بارداری اولا هنوز سن ت کمه وقت داری بعدم بچه آوردن مسخره بازی نیست که هر کی هوس بچه کرد به دنیا بیاره 

بچه داری مسئولیت داره !

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤