یه تشک تختخواب دیدیم تو دیوار قیمتش مناسب بود طرف گف نو نو هستش رویال بود کاور اینا داشت مامانم اینا رفتن دیدن گفتن اره تازه بود امروز رفتیم آوردیم گزاشتمروتخت دیدم یکم نخ کش اینا داره از چند جا یدونه ام لکه داشت کمرنگ میترسم شوهرم بفهمه🥺بخاطر اینکه یکم مناسب در بیاد برامون اونو برداشتم طرفم گفتش تازه اس ولی یکم ایراد داره چیکار کنم شوهرم نفهمه چی بگم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کاش تو چیزای دیگه یکم رعایت میکردی تشک رو واقعا نو میگرفتی ممکنه ساس یا بیماری پوستی بهتون منتقل بشه حداقل قبل از استفاده قشنگ با بخارشوی چیزی آمیزش کن اگه هم شوهرت به نخ کش بودن و لکه گیری داد بگو تو انبار بود تشک فروشنده از انبار آورد بیرون گفت تو بار اینطور شده چون اصولاً خیلی از جنس ها تو بار آسیب میبینم یا ممکنه روکششون بلند بشه و لک بشن
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
🤔نمیتونی بفروشی نو بخری ؟؟ بنظرم ارزش نداره اصلا بعدم چطور میتونی رو تختی که معلوم نیست کیا روش خوابیدن و چه بیماریهای دارن بخوابی؟؟؟
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤