2777
2789
عنوان

خانوما نظرتون مهمه بیاین مخصوصا مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 25 پست

دانشجو باشی میتونی مادر هم باشی این دوتا باهم شدنیه که در کنارش مادرت هم موقع امتحاناتت کمکت کنه . 

ولی شغلی مثله خیاطی و بچه دار شدن و در عین حال دانشجو بودن خیلی خیلی سخته . بچه هم نمیشه یکسره پیش مادرت بمونه ‌. 

حداقل ۳ ۴ سال وقت داری برای زمان خوب بچه دار شدن الان خیلی زوده دانشگاه چی میخونی

رشتم رشته خاصی نیست ولی دانشگاه دولتی روزانه مهندسی منابع طبیعی میخونم برا کارشناسی میخوام با سواد باشم و بیشتر بخاطر مدرکش هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رشتم رشته خاصی نیست ولی دانشگاه دولتی روزانه مهندسی منابع طبیعی میخونم برا کارشناسی میخوام با سواد ب ...

کارتو پیشرفت بده  تا جابیفتی بین مردم  بعد تموم شدن درست بچه  بیار  

الان بچه بیاری  درس  و کارت  هر کدوم  نصف و نیمه جلو میره

خب نظرتون کدومه؟

نظر من که مهم نیست . واقعا خودت باید تصمیم بگیری . ولی من اگر بجای تو بودم درسمو میخوندم و در کنارش اگر شرایط مالی هم برای اومدن بچه فراهم بود بچه دار میشدم .

تا دانشگاه هم تموم کنی بچه تقریبا بزرگ شده اونوقت میتونی هم سرکار بری ، هم اینکه بچه رو کمی مهد کمی پیش مادرت نگه داری .

عزیزم فکر میکنی اگر بچه بیاری میدی مامانت در واقع انقدر نگران و وابستش میشی نمیتونی خیلی ازش دور باشی و بعدم بچه اوردن مسئولیت بسیار سنگینی داره تا اخر عمرت با ببینی میتونی مسئولیتش و قبول کنی؟مثلا الان تازه اول زندگیته ایا اگر روز با شوهرت دعوات شده و قهر کردی و رفتی میتونی بچت و پیش خودت نگهداری کنی و مادری کنی براش و خرجش و بدی؟اصلا اداب بزرگ کردن بچه رو بلدی؟وقتی بزرگ شد انقدر توانایی مالی داری که بتونی بسیاری از خواسته هاش و براورده کنی؟ایا شوهرت فردی هست که بتونه مسئولیت یک بچه رو به دوش بکشه؟

(در کل میخوام بگم وقتی بچه میاری باید خیلی از خود گذشتگی کنی و مطمئم همیشه نگرانی که ی وقت چیزیش نشه یا نگران ایندشی) بنظرمم الان سنت خیلی کمه بزار دو سه سالی از زندگیت بگذره بعد تازه به این فکر کن(بازم خودت میدونی)

ولی اگر میخوای خیاطی بزنی و میدونی مهارت داری حتما امتحانش کن تا در اینده انشاالله یک مادر موفق تر هم باشی

معلومه بچه!

اصلا قابل مقایسه نیستن

تا سنت کمه لذتش بیشتره، برات راحتتره، فاصله سنی با بچه ات خیلی کمتره و هزاران حسن دیگه!

بچه تا یه سنی میشه آورد ولی تو ۶۰ سالگی هم میتونی خیاط خوبی باشی

اصلا با هم مقایسه شون نکن