2777
2789
عنوان

همیشه حس کمبود دارم

79 بازدید | 20 پست

با اینکه پدر مادرم همه چیز رو تو زندگی واسم فراهم کردن و عقده ی چیزی رو نداشتم ولی همش حس کمبود دارم حس میکنم یه چیزی کم دارم تو زندگیم همش خودمو مقایسه میکنم با آدما و مثلا امشب خودمو با یکی که پدرش شغلش اراده و پدر من که کارمند بود مقایسه می‌کردم اون همه چیز داشت و کمبودی نداشت ولی من پدرم کارمند بود و آنقدر بگم واسه خرج وولخرجی نمی‌کردیم چون باید به حقوقمون می‌رسید نمی‌دونم چرا همیشه حس کمبود دارم حس شادی از زندگی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همیشه کمیود توجه و محبت و خوش رفتاری دارمدر حسرت خیلی چیزا مردم من

منم دقیقا مثلا اونجوری که باید محبت نداشتم از بابام دلم میخاد خیلی پدرم بهم توجه میکرد ولی نداشتم انقدر

منم دقیقا مثلا اونجوری که باید محبت نداشتم از بابام دلم میخاد خیلی پدرم بهم توجه میکرد ولی نداشتم ان ...

منکه همشبد رفتاری دیدیم 

خوش رفتاریاش خیلی کم بود

حتی وقتی دانشگاه عمدا رفتم جای دور 

دختر عمه امم میگفت به مادرش از اخلاق باباش گذاشته رفته جای دور

منکه همشبد رفتاری دیدیم خوش رفتاریاش خیلی کم بودحتی وقتی دانشگاه عمدا رفتم جای دور دختر عمه امم میگف ...

ببین بعضی پدرا سردن واقعا مثل پدر من بد اخلاق نیست ولی فوق العاده سرده یه جور که انگار واسش مهم نیستی

ببین بعضی پدرا سردن واقعا مثل پدر من بد اخلاق نیست ولی فوق العاده سرده یه جور که انگار واسش مهم نیست ...

بعضی افراد درون گرا اخلاقشون اینطوریه،ظاهرا نمی تونن نشون بدن محبت زیادی دارن ولی در واقع از خیلی آدمها مهربانتر و با محبت تر هستند

2810