2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 33 پست
اخه چه ریسکی؟مهریه که یه چیزه که واسه دخترهجهزیه هم قراره هم من بیارم هم اون

اگه خدایی نکرده باهم نساختین تین اقا نمی تونه از پس مهریه بر میاد میره زندان 

جهزیه هم نصف نصفه دوتاتون میخواین استفاده کنین

ولی بیشتر بشناسش

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همچی با عروس نیست تازه زندگی یک طرفه که نیست زندگی مشترکه این خرجا واسه دوتاشونه خودشونم میخوان ازش ...

کسی که همین اول اینقد سر این جور چیزا بحث کنه مشخصه به فکر چیه اون از همین الان فکر دوروز دیگه خودشه که همین اول به فکر مهریس..مرد جماعت وظیفشه همه اینارو قبول کنه همین اول کوتاه بیان فک میکنه چه خبره دختر تو سینی نزاشتن که مفتی ببره

اگه خدایی نکرده باهم نساختین تین اقا نمی تونه از پس مهریه بر میاد میره زندان جهزیه هم نصف نصفه دوتات ...

بعد چهارسال اینو ازش دیدم واقعا ریختم بهم

گفتم ترس چیو داره؟

جهزیه که هم من قراره بیارم هم‌اون

تازه جفتمون هم قراره استفاده کنیم

اونقدرم دوسش دارم که اصلا به فکر مهریه نیستم

ولی بد دو دل شدم

خوب بگو نصف خونه رو بزن بنامم مهریه نمیخوام سکه نزن یا یه سکه

خونه هنوز نگرفته فعلا اولویتش نیست

ولی جفتش یکیه

الان اینم‌بگم بازم‌ببشتر گارد میگیره

اخه چه ریسکی؟مهریه که یه چیزه که واسه دخترهجهزیه هم قراره هم من بیارم هم اون

سکه خبر داری چند شده؟؟؟

چند دقیقه پیش یکی تاپیک زد که شوهرشو انداخته زندان بخاطر مهریه 

کی داره بعد چند میلیارد تا آخر عمرش مهریه بده ...

کسی که همین اول اینقد سر این جور چیزا بحث کنه مشخصه به فکر چیه اون از همین الان فکر دوروز دیگه خودشه ...

مگه دختر کالا هست که میگی مفتی بره ؟

حالا اسی باید امتحانش کنه ببینه خسیسه یا نه؟

فردا طلاق گرفتن این اقا تو اوج جونیش میوفته زندان همچیشو میبازه همه طلاقا که تقصیر مرد نیست

اینم این احتمال رو داده گفته انقد مهریه تو توانم نیست 

هرچی باشه اگه قرار ضربه بخورن دو طرفس قراره سود ببرنم دو طرفس ،تو این اوضاع جامعه دیگه یک نفرم نمیتونه از پس زندگی بر بیاد هرکی باید ی مسئولیتیو قبول کنه به هر حال اینا هدفشون به هم رسیدنه

مگه دختر کالا هست که میگی مفتی بره ؟حالا اسی باید امتحانش کنه ببینه خسیسه یا نه؟فردا طلاق گرفتن این ...

من نگفتم دختر کالاس ولی اگر سخت نگیری به آقایون هوا برشون میداره اینم قرار نیس شوهرشو بندازه زندان یا طلاق بگیرن همش احتماله من میگم آسون نگیره که پسفردا فیلش یاد هندستون کنه 

بعدشم میگه وضعش خوبه و اینکه چرا بعد پنج سال اینقدر اعتماد نداره که داره همچین حرفایی میزنه 

سکه خبر داری چند شده؟؟؟چند دقیقه پیش یکی تاپیک زد که شوهرشو انداخته زندان بخاطر مهریه کی داره بعد چن ...

ادم مگه خره الکی اینکارو کنه؟مگراینکه واقعا ک..باشه

بعد چهارسال اینو ازش دیدم واقعا ریختم بهمگفتم ترس چیو داره؟جهزیه که هم من قراره بیارم هم‌اونتازه جفت ...

خلاصخ ی تایم نسبتا طولانی واسه نامزدی بزارین که بیشتر یشناسیش بهشم بگو حرف تو دلتو