2777
2789
عنوان

مهریه

149 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها🥲🥲

من حدود ۵ ۶ ساله با یکی تو رابطه ام و بالاخره اقا قراره چندروز دیگه بیاد خواستگاری

حالا یه مشکلی که ماباهم داریم میگه ۱۱۴تا سکه زیاده😅😅

بعدم میگم اقا جهزیه من فرش و سرویس خواب و چوب و اینارو وسایل اشپز خونه رو همرو من میدم

تو‌بیا وسایل برقی تلویزیون و یخچال و ماشین لباسشویی و ماشین ظرف شویی رو بده

بعد نمیدونم‌چرا سر همه اینا گارد میگیره

انتظار داره مامانم هم یه چیز دستی بهش بده بگه فقط دخترم رو بردار ببر

هرکی فک نکنه انگار چندسال سن دارم چندتا هم بچه دارم

حق داره نگرانه به هر حال ریسکه توهم تو خرج مخارج شریک باش اخرش وسایل گیر خودت قراره بیاد بعدم بهش بگو چرا حالا گارد میگیری انگار میخوایم سرتو کلا بزاریم

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهریه رو ک حق دارن وزیاده اما جهیزیه رسم اینطوره ۳.۴ تا کالای بزرگ باداماده باهم ب توافق باید برسین ب هرحال

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
حق داره نگرانه به هر حال ریسکه توهم تو خرج مخارج شریک باش اخرش وسایل گیر خودت قراره بیاد بعدم بهش بگ ...

نگرانه قرار نیس همه چی با عروس باشه که … چاقو نزاشتن زیر گلوش که ازدواج کنه دختر مردمی می‌خواد می‌خواد باید اینارو هم قبول کنه

حق داره نگرانه به هر حال ریسکه توهم تو خرج مخارج شریک باش اخرش وسایل گیر خودت قراره بیاد بعدم بهش بگ ...

اخه چه ریسکی؟مهریه که یه چیزه که واسه دختره

جهزیه هم قراره هم من بیارم هم اون

سعی کنید باهم به توافق برسید تو همه‌ی ازدواجا اینجور بحثا پیش میاد

هنوز هیچی نشده خسته شدم ازش

بااینکه چندساله باهمیم و‌واقعا عاشق همیم

ولی چشمم بدترسیده بااین رفتاراش

نگرانه قرار نیس همه چی با عروس باشه که … چاقو نزاشتن زیر گلوش که ازدواج کنه دختر مردمی می‌خواد می‌خو ...

همچی با عروس نیست تازه زندگی یک طرفه که نیست زندگی مشترکه این خرجا واسه دوتاشونه خودشونم میخوان ازش استفاده کنن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
مهریه رو ک حق دارن وزیاده اما جهیزیه رسم اینطوره ۳.۴ تا کالای بزرگ باداماده باهم ب توافق باید برسین ...

مهریه والا برای همه ۱۱۴تاست

کم پیش میاد کمتر باشه

نگرانه قرار نیس همه چی با عروس باشه که … چاقو نزاشتن زیر گلوش که ازدواج کنه دختر مردمی می‌خواد می‌خو ...

اره دقیقا

منم ببینم قراره این مدلی باشه

قید چهار سال رو‌میزنم

قید دوست داشتن رو‌میزنم میگم نمیخام