2777
2789
عنوان

دین اسلام و

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 42 پست

جز کعبه که به اسم خانه خدا معروفه

مساجد هم برای مسلمانان حکم خانه ی خدا رو داره

این به این دلیله که هر میزبانی مهمانان خودشو در خانه ی خود به بهترین نحو پذیراست و میشه تمثیلی برای بخشندیده بودن خداوند

مخصوصا برای اعرابی که یکی از ارزش های فرهنگیشون مهمان نوازی بود این تمثیل خیلی تاثیر گذار بود براشون در زمان ظهور اسلام

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعیتش اصلا چیزی نمیدونم در مورد اونا و نمیخوام هم بدونم تا وقتی که فهمیدم برا خداشون دکتر اوردن😂� ...

پس ببین این یه موردشه . دین اسلام خیلی قشنگ و دلنشینه البته اگه در مقابلش جبهه نگیری و درست بشناسین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
پس ببین این یه موردشه . دین اسلام خیلی قشنگ و دلنشینه البته اگه در مقابلش جبهه نگیری و درست بشناسین

بله قشنگه 

ولی من به خیلی چیزا که تو اسلام اومده موافق نیستم

چون چیزی هست که آدم مسلمون نباشه باید تو جهنم باشه

همین رابطه دختر پسر 

تو خارج عادیه ولی اسلام منع کرده 

و اگه اینجوری باشه همه خارجیا تو جهنم هستن ما بهشت

البته مام جهنمی فرق نداره 😅

چی بگم که خیلی تنهام(یگانه)

موافقم واقعا

گرچه زیاد شبهه دینی دارم خیلی زیاد😂

ولی هر دین دیگه که راجبش تحقیق کردم دیدم واقعا قابل مقایسه با اسلام نیست

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
سلامت باشی شما از برادر من کوچیکتریمیتونم بهت کتاب معرفی کنمولی اذیت میشی باید بعداً اونارو بخونی

بله معرفی کنید 

تابستون وقتم کاملا آزاده حتما میخونم

موافقم واقعاگرچه زیاد شبهه دینی دارم خیلی زیاد😂ولی هر دین دیگه که راجبش تحقیق کردم دیدم واقعا قابل ...

اره خوب مسیحی هم دین پرطرفدار هست 

که با اعتراف گناه بخشیده میشه 😂

بله قشنگه ولی من به خیلی چیزا که تو اسلام اومده موافق نیستمچون چیزی هست که آدم مسلمون نباشه باید تو ...

همونم بخوای درست نگاهش کنی بد نیستا. شما روابط قدیم رو با الان مقایسه کن چقدر قشنگ و شیرین بوده. الان ک حیاها رفته کناراکثر خانواده ها راحت از هم میپاشن شما عشق پدر مادرت و پدر بزرگ‌مادر بزرگتو با الان ک روابط آزادتر شده مقایسه کن اگه تو همون چهارچوب میموندیم چقدر بهتر بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
همونم بخوای درست نگاهش کنی بد نیستا. شما روابط قدیم رو با الان مقایسه کن چقدر قشنگ و شیرین بوده. الا ...

اره خوب بود ولی باز برا مسلمانا خوب بود 

خارجیا که اینجور رابطه ها براشون عادیه چی اینجوری باشه اونا خیلی‌هاشون گناه کبیره انجام میدن و همشون میرن جهنم 

آره درست نیست ولی برای اونا عادیه