2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 78 پست
از علوم تربیتی راضی هستی؟

اره بازار کارش خوبه

من میخاستم بشینم برا سال بعد خونوادم نزاشتن چون اگه بشینم امسال باید سابقه نهایی یازدهم داشته باشم باید باز امتحان نهایی بدم و سخت میشه هم برا کنکور بخونی هم برا نهاییا 

(زمان ما ینی دو سال پیش یازدهم امتحانا داخلی بود فقط عربی و ریاضی نهایی بودن)از پارسال نهایی شدن... .هنوز حتمی نشده ولی مشاورم گفت ب احتمال نود درصد باید نهایی بدین

یازدهم حجم درساش خیلی زیاده مخصوصا ریاضیش

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام یک دختر همسن شما دارم . هنر اینده نداره . تجربی هم رشته های خوبش اینده داره و سمپادی ها موفقن .

سرچ کن موسسه  ماز 

پیگیر بشو چون کلاسشون شروع شده . با خانوادت در میون بزار ۵ و خورده ای فکر کنم میگیره یه پک کامل میده که شامل دردس تخصصی و عمومی  هست که در آزمون میاد و استعداد تحلیلی هم دارد .

اونجا شرکت کن و درساش خوب بخون درس های مدرسه رو هم خوب بخون 

کتاب هوش کمپلکس نهم رو بخر برای استعداد تحلیلی هست و تست بزن 

همچنین کتاب علوم تیزهوشان نهم که عکس کندو و زنبور داره و کتابکار خیلی سبز تیزهوشان که عکس پیتزا داره 

برای قران و هدیه هم کتاب آبی قلمچی بخر 

عربی تیزهوشان خیلی سبز عکس شیر داره 

با ماز و این کتاب ها بخون و برای آزمون تیز هوشان و  نمونه دولتی آماده بشو 

تا یه مدرسه خوب بری که کنکور رشته و دانشگاه خوبی بیاری . بعدش برو تجربی 

موفق باشی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
خب این چیه؟

نهمی شاید نیازت بشه توش کتابکار داره ❤️

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
سلام یک دختر همسن شما دارم . هنر اینده نداره . تجربی هم رشته های خوبش اینده داره و سمپادی ها موفقن . ...

در کنار اینها یه آموزشگاه زبان خوب برو زبان هم خیلی مهمه اینجوری بری تجربی موفق میشی 

خیلی ممنونم از شما امیدوارم دخترتون هم موفق بشه و به رشته ای که علاقه داره بره💕✨️

خیلی ممنون همچنین ولی حتما آزمون آخر رو شرکت کن 

دختر منم دوست داره بره تجربی 

خوشحالم که راضی هستی ، امیدوارم همیشه موفق باشی🤗💕

فدات عزیزم ممنون ولی الان شهریه های آزاد اینقد رفته بالا

من دختر عموم مهندسی کامیپوتر میخوند پارسال من پرسیدم گفت س تومن میدم ترمی تعجب کردم گفتم کمه 

ولی امسال رفتم ثبت نام گفتن شیش تومن شاخ در آوردم گفتم تا پارسال ک گفتن س تومن هست گفت خانوم شاید از شیش تومن هم بالا تر بره فک کن سالی دوازده تومن بدی😐قبلا کمتر بود یهو رفتن بالا

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

2810