2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

402 بازدید | 78 پست

میشه راهنماییم کنین؟؟ نمی دونم چه رشته ای برم، امسال نهمم ولی هنوز تصمیم نگرفتم.  چه رشته ای آینده داره؟ به هنر علاقه دارم ولی می ترسم آینده ای نداشته باشه ، 

معدل هفتمم ۲۰

هشتم ۲۰ 

نهم فعلا که معلوم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی دوس داره آینده داره چدن میری دنبالش پیگیرشی پزشکی هم باشی یدون علافه بیکار میمونی

به هنر و طراحی علاقه دارم ولی نمی دونم می تونم ازش درآمدی داشته باشم در آینده یا نه می ترسم پشیمون بشم از انتخابم

من یه سال تجربی خوندم عزیزم قطعا علاقه خیلییی مهمه ولی پشتکار و جا نزدن هم مهمه من که تغییر رشته دادم با معدل ۱۹ و نیم از تجربی اومدم طراحی دوخت چون علاقم اینور بود به علاقت نگاه کن چون همه رشته ها سخته من امسال با اینکه هنرستانم ولی خیلی کار بیشتر دارم از پارسال ولی روح و روانم آرومه 

من یه سال تجربی خوندم عزیزم قطعا علاقه خیلییی مهمه ولی پشتکار و جا نزدن هم مهمه من که تغییر رشته داد ...

منمی بهش علاقه دارم ولی دیگران منو به شک میندازن میگن برو تجربی ، تجربی آینده داره بقیه رشته باید پارتی داشته باشی و ... از این جور چیزا

هیچوقت؟آین توهم یسری افراد پزشک بیکار هم دیدم و پزشکی که درآمدش ۱۰ ت باشع آیا بدرد میخوره؟

۱۰ تومن؟!! الان ی پزشک عمومی بدون هیچ اضافه کاری حداقل ۷۰ میگیره داریم تو اطرافیان که میگم 

منمی بهش علاقه دارم ولی دیگران منو به شک میندازن میگن برو تجربی ، تجربی آینده داره بقیه رشته باید پا ...

همه فکر میکنن تو تجربی حلوا خیرات میکنن ولی بخدا خبری نیست نه تو دبیرستان نه تو دانشگاه درآمد یه پزشک متخصص رو یه ناخون کار هم داره ولی اون پزشک ۱۱ سال عمل و جونی شو گذاشته تو دانشگاه علوم پزشکی تا اون مدرک رو گرفته .

2810