2777
2789
عنوان

هووووورا ایفون شونزده داره ریجستر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 94 پست
مچکرم گلم راستش خودمم اصلا درک نمیکنم کسایی که کارشون با گوشی نیست یا نیاز ندارن چرا انقدر هزینه کنن ...

اینقدر خوبه که مثلا بتونی پولی رو ک دادی ازش دربیاری اما خیلیام اینقدر دارن که پول آیفون پول خردشون اونام نوش جونشون 

من خودم برام مهم نیست من حتی پول آیفون رو شده تو زندگیم خرج چیزای دیگه کردم 

اما اینایی که میگن هیی خدایا شکرت بقیع آیفون دارن ما نداریم درک نمیکنم 

الان اونیکه پول نداره شما آیفون نخری پول دار میشه؟ 

به امید روزهای خوش 💝

برادر منم شیایومی داره همیشه میگه راضیم میگه شما دیوونه اید آنقدر پول گوشی میدین هر کسی نظری داره دی ...

اره من خودم از قیافه ایفون خوشم میاد خوشگله

شوهرم ایفون داره ولی اصن نمیتونم باهاش کار کنم

با اندروید دارحتم  ولی واقعا از گوشیم راضیم اخه اسی میگه ایفون خیلی بهتر از شیایومی سامسونگه

دیگ مام گفتیم نظرمونو بدیم

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایفون و ریجستری دغدغه نیست .که جنگ زده ها هم دارنش .ولی نه میشه خورد نه میشه پوشید .نه توش زندگی کرد ...

😣الان چرا باید دغدغم همچنین چیزایی استرس آوری باشه که میگی؟ 

ایفون و ریجستری دغدغه نیست .که جنگ زده ها هم دارنش .ولی نه میشه خورد نه میشه پوشید .نه توش زندگی کرد ...

اینا مشکلات جامعه هست ربطی ب استارتر ک میخاد آیفون بخره نداره 

به امید روزهای خوش 💝

اره خیلی خوبهفقط من الان برگام ریخته اگه واقعا ۹۰ پول ریجستریش باشه چی😐

نمونه عکسشو ببینم یاسی

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟معضدلی به نام کودک همسری که امروزه گریبانگیر بسیاری از کشور هاست به نوعی ازدواج رسمی و غیر رسمی گفته میشود این ازدواج  نقض حقوق بشر کودکان و نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت است که کودکی را از کودکی می ربایند .ازدواج کودکان همچنین اموزش انها را مختل میکند و اسیب پذیری را در برابر خشونت و تبعیض و سواستفاده شدت میبخشد  کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤

نمونه عکسشو ببینم یاسی

بذار برسم خونه از یه چیزی عکس میگیرم تل میفرستم واست

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
بذار برسم خونه از یه چیزی عکس میگیرم تل میفرستم واست

منتظرتم بانو

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟معضدلی به نام کودک همسری که امروزه گریبانگیر بسیاری از کشور هاست به نوعی ازدواج رسمی و غیر رسمی گفته میشود این ازدواج  نقض حقوق بشر کودکان و نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت است که کودکی را از کودکی می ربایند .ازدواج کودکان همچنین اموزش انها را مختل میکند و اسیب پذیری را در برابر خشونت و تبعیض و سواستفاده شدت میبخشد  کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤

اینقدر خوبه که مثلا بتونی پولی رو ک دادی ازش دربیاری اما خیلیام اینقدر دارن که پول آیفون پول خردشون ...

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است .این که فرهنگی بشود پولمون را حیف چیزی کنیم که شکستنیه خراب شدنیه باتریش خراب میشه سوختنیه .حیفه .فرهنگی کردنش خوب نیست .نامردا چند برابر قیمت اصلی میفروشند .حتی در عراق ارزونه ایفون

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
آره والا ب درد خورد😂...

وگرنه سکته میکردم هفتاد پول ریجستری بدم

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁