2777
2789
عنوان

هووووورا ایفون شونزده داره ریجستر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 94 پست

من اگر تریلیون دلارم باشم پول نمیدم به گوشی😁درک‌ نمیکنم چه فرقی داره....اون کاری کع ایفون ۱۶ میکنه سامسونگ مدل پایینم میکنه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله چون از ساعت ۵ صبح تا ۱۰ شب مشغول کار هستم لایق بهترین زندگی دارم چرا قضاوت میکنی ؟ از کجا میدونی ...

مبارک باشه عزیزم 

به حرف دوزاری های اینجا توجه نکن .اینجا جز انرژی منفی و حسادت و آه و ناله هیچی ندارن .

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

آیفون ۱۶ با حجم۱۲۸گیگ:۱۲۰ت

آیفون ۱۶ با حجم۵۱۲گیگ:۱۶۰ت

آیفون ۱۶پرومکس یک ترا :۲۸۰ت

برو حالشو ببر

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

ومنی که سامسونگ با ابنا فرقی واسم نداره

دقیقا مثل منی

من شیائومی دارم لامصب خر کاره😂تا الان هزار بار افتاده هیچیش نشده حقیقتا به آیفون ترجیحش میدم جون عمر اون برام یک هفتس

همونو بگوشوهرمن از بچگی کار کرده تازه خرج خانوادشم دادهاسترسی که میکشه رو فقط من میتونم درک کنمبعد ی ...

من پول ایفون دارم اما نخریدم یه چی دیگه خریدم

اون وقت این حرفی که زدی یاد خودم افتادم 

از صبح تاشب کارکردم اصلاکار به کنار استرس و زحمت و سختی و فشار روحی ک داشتم رو نمیبنن اون وقت یه گردنبند با پلاک طلا خربدم بی هیچ دلیلی بعضی ها بامن قهر کردن 😐 

حالا از غریبه بهت بگم من معمولا تا شب سرکارم ؛ شب ها از بیرون سفارش میدادم شام .. بعد اون وقت همسایمون چندبار متوجه پیک شده بی خود و بی جهت سرد شد باهام و چشم غره میرفت😐 دوبار هم اومد گفت پول از کجا میاری😐

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
۹۰ هزار تومان

مطمئنی؟

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
عزیزم مبارکت باشه.ولی من هیچوقت اینکه گوشیم آیفون باشه دغدغه ام نبوده.اصلا به نظرم منطقی نیست که بخو ...

خب توی ذوق هیچ کس نزن 

هر کی یه جور خوشحاله 

من خودم بین ایفون و سامسونگ  ؛سامسونگ سری اس انتخاب کردم اون موقع اختلاف قیمت با پرومکس ۱۳ هم زیاد نبود ولی  هر کی یه انتخابی داره . 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
دارم میپرسم . ....ریجستری نشه چی میشه .من فقط حافظه را پاک میکنم .موبایلم هک نکنه

نه هزینه ریجستری میلیونیه قطعا ۹۰ هزار نیس

ولی ۹۰ میلیون هم خیلیه اینجوری باشه یعنی از قیمتی که خریدم هم گرونتر!

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
من پول ایفون دارم اما نخریدم یه چی دیگه خریدماون وقت این حرفی که زدی یاد خودم افتادم از صبح تاشب کار ...

به خدا از حسودیه

چشم ندارن خوشیه دیگرانو ببینن

قبل از اینکه من ایفون بخرم مثلا دخترعمه ی شوهرم خریده بود.خواهرشوهرم و بقیه خانوما میگفتن فلانی عقده ایه و فلان گوشی رو خریده بهش قیافه میگرفتن

چندماه بعد من خریدم وقتی دستم دیدن بعد از اون سر یه چیز الکی توپید به من و از اون موقع قهریم