2777
2789
عنوان

هووووورا ایفون شونزده داره ریجستر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 94 پست
اینستا پر شده میگن ۹۶ درصد پول گوشی دیگه نمیدونم

امیدوارم الکی باشه🤦🏻‍♀️

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

عزیزم مبارکت باشه.

ولی من هیچوقت اینکه گوشیم آیفون باشه دغدغه ام نبوده.

اصلا به نظرم منطقی نیست که بخوام این همه پول بدم برای گوشی در حالیکه گوشی های دیگه هم همون کارایی رو دارن.

پولشم دارم ولی خودم هیچوقت دوست نداشتم بخرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینقدرا پول نمیدم حتی داشته باشم مدل گوشی برام مهم نیست پولم رو یا سکه میگیرم یا طلا یا خرج ظاهر و تحصیل میکنم 

ولی خیلیا کارشون گوشی هست یا براشون مهمه میخرن 

شمام مبارکت باشه عزیزم 

به امید روزهای خوش 💝

نه چند وقتی هست برگشتم ایران خارج از کشور هم بودم واقعیت برای ای کلود حاضر نشدم پول بدم ماهانه نه پو ...

چه جالب نمیدونستم !! 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
من اینقدرا پول نمیدم حتی داشته باشم مدل گوشی برام مهم نیست پولم رو یا سکه میگیرم یا طلا یا خرج ظاهر ...

مچکرم گلم 

راستش خودمم اصلا درک نمیکنم کسایی که کارشون با گوشی نیست یا نیاز ندارن چرا انقدر هزینه کنن 

اما من نصف کارم با گوشی محال بتونم با گوشی دیگه ای کار کنم 

کیفیت و کارایی ایفون هیچ گوشی نداره این بعد ا. خریدش فهمیدم

من نمیدونم چرا اونایی که آیفون ندارن انقد از عملکرد آیفون ناراضین😂

آفرین 

ببین بعضی ها ایفون دوست ندارن شوهر من یکبار ایفون خرید اصلا حال نمیکرد باهاش رفت مجدد سامسونگ خرید 

من اصلا نمیتونم با سامسونگ کار کنم 

کلا هر کسی یک سلیقه ای داره دیگه 

اصلا نباید همدیگه رو تخریب کرد 

من خودم قبول دارم ایفون از نظر قیمتی تو ایران واقعا منطقی نیست اما چون با ایفون راحت‌ترم میخرم 

اتفاقا من وقتی ۱۳ پرو خریدم خواهرم دقیقا هم قیمت گوشی من سامسونگ s خرید دو سال داره دو بار برد تعمیر ...

ببخشید شیائومی یا سامسونگ مگه چشه ؟ من خودم س سال شیائومی دارم ب شدت راضیم

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

بله چون از ساعت ۵ صبح تا ۱۰ شب مشغول کار هستم لایق بهترین زندگی دارم چرا قضاوت میکنی ؟ از کجا میدونی ...

ایفون و ریجستری دغدغه نیست .

که جنگ زده ها هم دارنش .

ولی نه میشه خورد نه میشه پوشید .نه توش زندگی کرد .

نه شادی اورد نه تورم را برطرف کرد .نه امنیت ایجاد  میکنه .

نه تامین کننده یک زندگی بهتره .لاکچری هم نیست .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
ببخشید شیائومی یا سامسونگ مگه چشه ؟ من خودم س سال شیائومی دارم ب شدت راضیم

برادر منم شیایومی داره همیشه میگه راضیم 

میگه شما دیوونه اید آنقدر پول گوشی میدین 

هر کسی نظری داره دیگه 

منم به نظرم ایفون پول زیادیه اما خودم دوست دارم میخرم

آفرین ببین بعضی ها ایفون دوست ندارن شوهر من یکبار ایفون خرید اصلا حال نمیکرد باهاش رفت مجدد سامسونگ ...

دقیقا منم چندین ساله آیفون دارم خیلی راحتم باهاش

ولی معمولا اینجا فقط شنیدن که ایفون یه سری محدودیتا داره درحالیکه نمیدونن دقیق چه محدودیتایی داره اون چیزی که شنیدن رو فقط میخوان تعمیم بدن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
آفرین ببین بعضی ها ایفون دوست ندارن شوهر من یکبار ایفون خرید اصلا حال نمیکرد باهاش رفت مجدد سامسونگ ...

ایفون الکی گرونه .تو عراق نصف قیمت هست .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ