2777
2789
عنوان

کدوم این تت بگ ها قشنگ تره

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 21 پست
سلاموقتی وسیله ها کم باشن همون کاراییه کیف رو داره من خودم برای مصرف خاصی ازش استفاده میکنم

اوکی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چه عیبی داره فقط خواهش کردم توهین نشه

بنظرم قیمتمش با این تقریبا یکی درمیاد بیرون بدی برات طرح یا نوشته مورد علاقتو روی  تت بگ یا کیف چاپ کنن🥲خیلی باحال و قشنگ میشه خودت ایده بدی😍

بنظرم قیمتمش با این تقریبا یکی درمیاد بیرون بدی برات طرح یا نوشته مورد علاقتو روی تت بگ یا کیف چاپ ...

من که خیلی دلم میخواد اینکارو بکنم 

اتفاقا همه اش با خودم میگفتم طرح های یامهدی خیلییی قشنگتری هست چرا اینقدر تنوع کمه 

منتها جایی رو نمیشناسم برام بدوزه و طرح هم بزنه

من که خیلی دلم میخواد اینکارو بکنم اتفاقا همه اش با خودم میگفتم طرح های یامهدی خیلییی قشنگتری هست چر ...

جاهایی که روی لیوان و ظرف عکس چاپ میکنن معمولا روی لباس و کیف هم انجام میدن 

بپرسین حتما پیدا میکنین🤍🥲