2777
2789
الان مشخصه کی داره حرص می خوره

اره عزیزم من خیلی دارم حرص میخورم چون اونی که هیزه و منو نسبت به پوشش بقیه خانم ها حساس کرده شوهر منه ؛ نه شوهر چشم پاک و نجیب شما😄

خدا به من وشما ارامش وبه مردامون چشم پاک و ظرفیت بالا عطا کنه

اره عزیزم من خیلی دارم حرص میخورم چون اونی که هیزه و منو نسبت به پوشش بقیه خانم ها حساس کرده شوهر من ...

حرص نخور من که شوهر ندارم خدا رو شکر تو خانواده ای بزرگ شدم همه چشم پاک خانم هایم همه محجبه و چادری با پوشش بقیه هم کاری ندارم فقط خواستم بگم کمتر حرص بخور برات مریضی میاره عزیزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاپشن و شلوار بی حجابی نیست. شوهراتون هم اگه با دیدن این صحنه ها تحریک میشن اوضاعشون خرابه و دارم تص ...

من همسرم خیلی چشم پاکه و اصلا ب زنا نکاه نمبکنه و ب تخ.مشم نیس ولی مردای دبگه رو مبکم من نگفتم کاپشن بذه ولی اون کراپایی ک بالای باسنه رو میگم .من خودم هیکلم خیلی خوبه وقای لباسم کوتاه باشه یا حتی زیره مانتو یا کاهی زیر وادرم باسنم مشخصه و میبینم مردا چجوری نگاه میکنن