2777
2789
عنوان

تسلیت واژه کوچکیست در برابر این حادثه تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 137 پست
خب آخه کسی چه میدونه دو دیقه بعد چه خبر میشه؟؟  کی فکر میکرد زلزله بزرگتری پشتش بیاد؟ الان میت ...

آخه همیشه زلزله با پیش لرزه و پس لرزه همراهه ,یعنی نتونستن اینو حدس بزنن ممکنه این پیش لرزه باشه .تو ایران همیشه میذارن کار از کار بگذره بعد بفکر مردم میفتن 

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی نوزاد زنده چند دیقه پیش درآوردن  حالا دنبال مامانش هستن😢😢😢😢

وااای اخی بمیرم😢😢😢😢

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
نه تبریز هستم.

منم تبریزیم. اون زلزله هم خیلی وحشتناک بود. هم مدت زیاد بود هم چندتا پشت سر هم. خیلی روستاها نابود شدن....😢😢

اما گستردگی زلزله دیشب خیلی خیلی زیاد بود. خدا کمکشون کنه😔😔😔

أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ

منکه الان چنتا عکس دیدم از عزیزانی که دنبال عزیزان خودشون زیر اوارهایی میگردن که نمیشه تکونشون داد اوار رو حالا حالاها.نشستم زار میزنم.چقدر سخته چقدر دردناکه.چقدر سرپل ذهاب داغون شده.چقدر مردم عزیز کرمانشاه و شهرستانهای اطرافش دردمیکشن ای خدا

✔️آمار تفکیکی تلفات زلزله ۷.۳ ریشتری شب گذشته در مرز ایران و عراق تا ظهر امروز

▪️۳۲۸ نفر، آمار کل کشته شده‌ها

- سرپل ذهاب 236 نفر

- قصر شیرین 28 نفر

- اسلام آباد 22 نفر

- ثلاث 15 نفر

- کرند 14 نفر

- کرمانشاه 10 نفر

- جوانرود 3 نفر

@KhabarOnline_IR

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
منم تبریزیم. اون زلزله هم خیلی وحشتناک بود. هم مدت زیاد بود هم چندتا پشت سر هم. خیلی روستاها نابود ش ...

هرچه قدم فوت شده داشته باشن..فک نکنم بیشتراز ورزقان باشه

دوستان، لطفا اگر از سلامتی کاربرانی که در این مناطق هستند خبر دارید اطلاع رسانی کنید. امیدوارم مشکل خاصی برای کسی پیش نیومده باشه. 

2810