2777
2789
عنوان

تسلیت واژه کوچکیست در برابر این حادثه تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 137 پست

سمانه57 هم فکر کنم تبریزیه. ندیدینش شما؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان، لطفا اگر از سلامتی کاربرانی که در این مناطق هستند خبر دارید اطلاع رسانی کنید. امیدوارم مشکل ...

😢😢😢

تورو خدا شمام اطلاع رسانی کنین😢😢😢

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
میگن کانون زلزله عراق بوده، ولی اونجا 6 نفر کشته شدن. ولی توی ایران این همه    

نه کانونش انگار تو ایران بوده

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
آخه همیشه زلزله با پیش لرزه و پس لرزه همراهه ,یعنی نتونستن اینو حدس بزنن ممکنه این پیش لرزه باشه .تو ...

نمیدونم. ولی فکر میکنم یه زلزله جزیی شاید در نظر گرفتن. مثل لرزه هایی که هر روز اتفاق میافته و خیلی ها مون اصلا متوجه نمیشیم. به هر حال اتفاق افتاده الان باید فکرمون فقط به کمک باشه

أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ
2810