2777
2789

نی نی سایت با بازماندگان این حادثه، صمیمانه احساس هم دردی میکند. هموطنان عزیز ما را در غم خود شریک بدانید

همانطور که همه با خبر هستیم، شب گذشته زلزله ای به قدرت 7.3 ریشتر غرب کشور را لرزاند. این زمین لرزه در مرز ایران و عراق اتفاق افتاد اما بعضی از نقاط کشور بویژه استان کرمانشاه را تحت تاثیر قرار داد.

متاسفانه تعداد زیادی از هموطنان عزیز در این حادثه کشته شدند و تعداد زیادی هم در حال حاضر مصدوم هستند. به خانواده هایی که عزیزانشان را در این حادثه از دست دادند تسلیت عرض میکنیم. از خداوند بزرگ می خواهیم تا یار و یاور مصدومان این حادثه تلخ باشه.

در حال حاضر هلال احمر و تمام سازمان های مربوطه در حال انجام عملیات امداد رسانی هستند. امیدواریم با یاری آنها و کمک های مردمی، هرچه سریعتر وضعیت هموطنان عزیز در این مناطق، بهبود پیدا کنه.

پیام تسلیت مجموعه نی نی سایت

بیایید برای سلامتی خانواده ها و بازماندگان مناطق زلزله زده دعا کنیم

خداکنه سمم بیاد یه خبری از خودش بده سر پل ذهاب زندگی میکنن  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

😢😢😢😢😢

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خداکنه سمم بیاد یه خبری از خودش بده سر پل ذهاب زندگی میکنن    

انشالله حالش خوبه نگران نباش عزیزم

خدا فوت شدگان رو رحمت کنه 

از دیشب حالم بده کاش دولت زودتر برسه به داد زنده ها   

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
2810