2777
2789
شوهر من همچین نبست نمیره میدونم ولی ایشون شعورش نمیکشه این زن داره متاهل هست شعورش نمیکشه این پیشنها ...

به هرحال از این آدمای بیشعور زیادن اطراف ما. خود شوهرت باید بدونه متاهله و هرکاری نکنه.

شوهر شما جلوش طوری رفتار کرده که متاهل بودنش برا رفیقاش بی ارزش جلوه کنه وگرنه طرف جرئت نمیکرد این پ ...

نمیدونم جلو من که خوبه شوهرم پشت رو نمیدونم فقط میدونم خیلی گناه دارم 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به هرحال از این آدمای بیشعور زیادن اطراف ما. خود شوهرت باید بدونه متاهله و هرکاری نکنه.

میدونه نباید بره و نمیره ولی میترسم یهو فکرش خطور کنه اینجور چیزی 

حالم بده واقعا منم

ببین شوهرم یه رفیق داشت اونم متاهل بود . گهگاهی براش فیلم پ ورن میفرستاد . چنان دعوایی راه انداختمممم . ک شوهرم بلاکش کرد و کلن واتساپش رو حذف کرد . هنوزم بعد از دو سال نصب نکرده

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
چرا به ادمای بیشرف میگید دوست ؟ این دوست نیست ی مرد مریض حسود و بدذاته ،مردا خیلی حسودن ولی نشون نمی ...

قربونت واقعا حسوده هم سن شوهرمه شوهرم کار داره ماشین دا ه عروسی کرده خونه داره این چند ساله یه دختر رو آویزون خودش کرده هر سال میره خواستگاری نمیشه 

از حسودیه هر چی اومده سر ما از حسوده

من نگفتم دوستش خوبه میگمشوهر تو باید رد می‌کرداین چجور رد کردنیه که گفته دلم میخواد بیام ولی الان نم ...

اره اینجوریه ولی میدونی این مردا یجورین به قول خودشون داش مشتی نمیخوام دوست بی ذاتشون ناراحت شه 

البته نشانه مرد بودن نیست اینم

ببین شوهرم یه رفیق داشت اونم متاهل بود . گهگاهی براش فیلم پ ورن میفرستاد . چنان دعوایی راه انداختممم ...

نه چنین چیزایی ندیدم ولی خیلی سخته فک میکنه کارم اشتباهه دارم جداش میکنم از دوستاش 

میدونم نمیره ولی میگم چرا باید در ارتباط باشی با این فرد

قربونت واقعا حسوده هم سن شوهرمه شوهرم کار داره ماشین دا ه عروسی کرده خونه داره این چند ساله یه دختر ...

مردا خیلی حسودن ولی نشون نمیدن موذین خیلی موذی شگردشونه، حتی از حسادتشونه که بین زنارو بهم میزنن مردسالاری بدنبال اینه زنا باهم بد باشن و دشمن هم باشن چون بنفع مردسالاریه 

شما که طبیعیه ناراحت باشی دبی آبی که میخوری باید کلی پول بدی همین کلوپی که میرن مشروب میخورن ورودی داره چند میلیون شوهرتم اینطوری بهش گفته که اون نگه این چرا ک..... نداره باور کن مردا اینطورین پیش خودشم گفته برم چند میلیون خرج کنم چند تا بدون لباس رو ببینم خودم یکیشو دارم میرم حموم باهاش

ولی پسره رو از چشم شوهرت بنداز

شوهر من همچین نبست نمیره میدونم ولی ایشون شعورش نمیکشه این زن داره متاهل هست شعورش نمیکشه این پیشنها ...

بابا مردا از این شوخیا دارن باهم.

منم به دوستم خانمه رنگ میزنم کلی شوخی اینجوری میکنیم باهم.

شما احتمالاخودت خیلی خشکی، وگرنه واقعا چیزی نیست حساس بشی

خوب بجای اینکه عصبانی بشی میگفتی عزیزم بیا باهم بریم؛برنامه ی سفر بزار معلومه پول داره میتونه ببرتت؛بعدشم بگو اگه واسه تو تفریحه بری استخر مختلط برای منم تفریحه😂. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻