2777
2789

بیش رف زنگ زده کریسمس بیا بریم به زور 

منم صدای گوشی بلند بود شنیدم اینو مثلا تشویق میکرد برن اونجا استخر مختلط هست اونجا 

شوهرمم گفت الان نمیتونم امسال منم دلم میخواد بیام ولی 

دارم به قرآن دیونه میشم به شوهرمم گفتم شنیدم گفت نه که نه نگفت میکنم قسم بخور نمیخوره 

خدا لعنت همچین دوستایی رو خدا از زندگی همه حذف کنه این خائن ها رو

دوست مجرد واقعا بده ندارید شوهرتون دوست مجرد داشته باشه

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

دوستش بد عالم شوهر شما نباید پایه‌اش باشه

چرا همه تقصیرها رو میندازی گردن اون دوست همسر شما میتونست رد کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستش بد عالم شوهر شما نباید پایه‌اش باشهچرا همه تقصیرها رو میندازی گردن اون دوست همسر شما میتونست ر ...

رد کرده ولی هر چی هم باشه خلاصه از فکرش خطور کرده 

در ضمن دوستش بد نیست؟؟؟میدونه متاهل هست مثلا خیر خواه شوهر منه؟

مجبورش کن قطع رابطه کنه

ببخشید نمیخوام به شک بندازمت ولی دوستش حتما یه چیزی قبلا از شوهرت دیده که این درخواستو کرده

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

دوست بد بده چه متاهل چه مجردبهتره کم کم رابطه بین شونو خراب کنی از هم دورشون کنی

دورن سالی چند بار میبینن فقط ولی همیشه زنگ میزنه دلم میلرزه

چرا به ادمای بیشرف میگید دوست ؟ این دوست نیست ی مرد مریض حسود و بدذاته ،مردا خیلی حسودن ولی نشون نمیدن موذین بلدن قایم کنن وگرنه بشدت حسودن 

چرا وقتی شنیدی گفتی صبرمیکردی بیشتر چهره لجن خودشونو نشون بدن 

خیلی ساده ایی 

اون دشمن دوست نماش میخواست حرصت بده که داد 

عزیزم شوهر خودت خائن و هوله.حتی اگه دبی هم نره توی همین ایران میتونه بره استخر مختلط و پارتی

شوهر من همچین نبست نمیره میدونم ولی ایشون شعورش نمیکشه این زن داره متاهل هست 

شعورش نمیکشه این پیشنهادات درد این نمیخوذه 

رد کرده ولی هر چی هم باشه خلاصه از فکرش خطور کرده در ضمن دوستش بد نیست؟؟؟میدونه متاهل هست مثلا خیر خ ...

شوهر شما جلوش طوری رفتار کرده که متاهل بودنش برا رفیقاش بی ارزش جلوه کنه وگرنه طرف جرئت نمیکرد این پیشنهادو بده

مجبورش کن قطع رابطه کنهببخشید نمیخوام به شک بندازمت ولی دوستش حتما یه چیزی قبلا از شوهرت دیده که این ...

نمیدونم واقعا اینا سالی سه بار همو میبینن فوقش 

رد کرده ولی هر چی هم باشه خلاصه از فکرش خطور کرده در ضمن دوستش بد نیست؟؟؟میدونه متاهل هست مثلا خیر خ ...

من نگفتم دوستش خوبه میگم

شوهر تو باید رد می‌کرد

این چجور رد کردنیه که گفته دلم میخواد بیام ولی الان نمیتونم

این دلم میخواد بیام خودش به معنای جواب مثبته

الان یکی بیاد به شما بگه به شوهرت خیانت کن قبول میکنی؟ شوهر شما میتونست بگه من متاهل و متعهدم ممنون میشم دیگه راجب این چیزا باهام صحبت نکنی نه اینکه بگه دلم میخواد ولی الان نمیتونم

یا کلا میتونه اون دوست رو بذار کنار

واقع بینانه نگاه کنی شوهرت خودش هم مقصره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم