2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید با اجازه استارتر... تو رو خدا دوستان برای سلامتی مادرم دعا کنید از دیشب  برای آنژیوگرافی مغز که عملش کردن تشنج کرده رفته تو کما و بیهوشه گفتن دستش هم از کار افتاده و گفتن موقع آنژیو لخته خون رفته توی سرش و اینجوری شده...من و خواهر و برادرم از دیشب داریم میمیریم از استرس که هر لحظه خبر بدی بشنویم...تو رو خدا دعا کنید مادرم بهوش بیاد ....ازتون خواهش میکنم دلاتون پاکه همگی دعا کنید....خیلی داغونم😣😢😓😥😭😭😭😭😭😭

ببخشید با اجازه استارتر... تو رو خدا دوستان برای سلامتی مادرم دعا کنید از دیشب برای آنژیوگرافی مغز ...

الهی عزیزم 🥺😔برای پنج تا بسته نمک نذر کن خوب شه

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

۶۰۰ تا

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

من ۴۰۰تا میفرستم بچها هرچی این تاپیکو دید میشه دعا کنین داداشم یکشنبه عمل قلب داره دکتر گفت احتمال زنده موندن ۲۰درصد نمی‌دونم چیکار کنم این خیلی بد واسم😔💔💔

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
من ۴۰۰تا میفرستم بچها هرچی این تاپیکو دید میشه دعا کنین داداشم یکشنبه عمل قلب داره دکتر گفت احتمال ز ...

انشاالله بحق حضرت فاطمه زهرا خداوند حاجتتون رو برآورده کنه و برادرتون شفا پیدا کنه

آمین 

صلواتی به نیت حضرت فاطمه (س) ختم بفرمایید