2777
2789

من خیلی دوست دارم با آدما در ارتباط باشم اما تو اکیپ ها معمولا نمیتونم ارتباط بگیرم و همیشه میرم یه گوشه و نگا میکنم تا حالا اکیپ نداشتم حالا از طرف مدرسه هم یه اکیپ از دوستام قرار گذاشتیم امروز بریم بیرون من خیلی ترس دارم نتونم ارتباط بگیرم هم اینجا هم دانشگاه همش حس میکنم ایگنور میشم 

چیکار کنم بدون هیچی فقط ارتباط بگیرم 

اعتماد بنفس داشت خودت و دست کم نگیر برو خوش بگذرون دبگه این دوران بدست نمیاد

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بذار ایگنور بشی

بهتر ازاینه ک تو اکیپای داغون دانشگاه باشی ک حداکثر عمرشون دوترمه بعدش باید دشمناشونو تا اخر تحصیل تحمل کنن

کلا دانشگاه جای فانی برا دوستی و این داستانا نیس

برو و بیا درستو بخون تاتموم شه

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورم .. ولی ی پسر اومد پیوی کاش نمیومد دیگه آشنا شدیم دو روزه ی سر میگه عاشقتم وای تو ی کلاسیم میترسم بره آبروم ی حرف جنسی همش میزد ک چندبار بلاک کردن هر بار باز ی اک دیگه میاد .. میگه گفتم ب دوستام 🤦🏻‍♀️😭 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
منم همینطورم .. ولی ی پسر اومد پیوی کاش نمیومد دیگه آشنا شدیم دو روزه ی سر میگه عاشقتم وای تو ی کلاس ...

فک کن چ وضعیت داغونی دارم دیگه اینم منو ی اسکل ساده فرض کرده دوسته دخترم ندارم هیچی 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔