2777
2789
عنوان

خدایاااا چرا مردا اینجوری شدن آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 65 پست

آره بخدا

اگه زن ها پا ندن به مردها اینهمه زن بیچاره نمیشن و اشک نمیریزن

بچه هاشون هم اذیت نمیشن

الان بچه من کجاس داره چکار میکنه خداااااا😭😭

خدایا چرا زن ها و مردهای خیانتکار تقاص دل بجه ها رو نمیدن😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین راه ازدواج نکردنه ، ازدواج ی خوبی داره هزار دردسر

یعنی این حرفت رو باید با طلا نوشت کاش فقط ی بار برگردم ب عقب هیچ وقت هیچ وقت ازداوج نمیکنم

خدا بداند کافیست❤️
آره بخدااگه زن ها پا ندن به مردها اینهمه زن بیچاره نمیشن و اشک نمیریزنبچه هاشون هم اذیت نمیشنالان بچ ...

😮‍💨ای خدا بمیرم برات کاش منقرض شن این چندشا منم زخم خورده ام

خدا بداند کافیست❤️
2805
یعنی این حرفت رو باید با طلا نوشت کاش فقط ی بار برگردم ب عقب هیچ وقت هیچ وقت ازداوج نمیکنم

مجرد باشی و مستقل بزرگ ترین آرامش داری تو این دوره زمونه اکثرا تنوع طلب شدن معیار شده پول و بچه خوشگل بودن بقیه هم ول شدن به امان خدا 

مجرد باشی و مستقل بزرگ ترین آرامش داری تو این دوره زمونه اکثرا تنوع طلب شدن معیار شده پول و بچه خوشگ ...

کاش کاش اینو قبل اینکه ازدواج کنم درک میکردم همیشه مامانم همین حرفو میزد ولی من خیلی کمبود محبت داشتم فکر میکردم ازدواج کنم خوشبخت ترین میشم اما از درد سرهای بعدش خبر نداشتم خدا بکشه منو ک ازدواج‌ کردم عین چی پشیمونم

خدا بداند کافیست❤️

بنظرم این زن های خونه خراب کن مثله بمب هستن 

داری زندگیت رو میکنی پیش بچه و شوهرت یه دفعه مثله بمب میزنن تو خونه آدم شوهر و بچه و مال و آبرو و آیندت رو همه رو باهم نابود میکنه

ای بر ذاتتون لعنت 

کاش کاش اینو قبل اینکه ازدواج کنم درک میکردم همیشه مامانم همین حرفو میزد ولی من خیلی کمبود محبت داشت ...

سعی کن فقط به فکر پول باشی تا اگه بیشتر تو دردسر افتادی بتونی نجات پیدا کنی نهایتش اینه جدا میشی ولی اگه پول نباشه و جدا بشی هیچ جایی نداری 

بنظرم این زن های خونه خراب کن مثله بمب هستن داری زندگیت رو میکنی پیش بچه و شوهرت یه دفعه مثله بمب می ...

بعد آخرشم حرفشون اینه ما نمیدونستیم متاهله

خدا بداند کافیست❤️
سعی کن فقط به فکر پول باشی تا اگه بیشتر تو دردسر افتادی بتونی نجات پیدا کنی نهایتش اینه جدا میشی ولی ...

بدیش اینه ک خودم نمیتونم برم سرکار شوهرمم وضع مالیش چندان خوب نیس 

خدا بداند کافیست❤️

آره لعنتی ها

ولی زنی که افتاده با شوهرم و شوهرم هم صیغش کرده میدونسته متاهله😭

نمیدونم تو این سن باید چکار کنم حدود ۴۵ سالمه

دیگه وقته طلاق من نبود ولی دارن طلاق میگیرم

نمیدونم آیندم میخا چی بشه

شوهرم هم از کارش اصلا پشیمون نیست و زنه رو میپرسته

آره لعنتی هاولی زنی که افتاده با شوهرم و شوهرم هم صیغش کرده میدونسته متاهله😭نمیدونم تو این سن باید ...

🥲بمیرم برات خواهر چقد سخته من جای تو بودم میرفتم زنه هرزه رو تیکه پاره میکردم جیندا خانم 

شوهرتم اینجوری ول نکن ی درس حسابی بهش بده مهریه تو تا قرون آخر از حلقومش بکش تو‌ دادگاه هم بگو خیانت کرده

خدا بداند کافیست❤️
🥲بمیرم برات خواهر چقد سخته من جای تو بودم میرفتم زنه هرزه رو تیکه پاره میکردم جیندا خانم شوهرتم این ...

چون صیغه کرده دادگاه خیانت محسوب نمیکنه میگه مرد میتونه زن صیغه کنه

ولی حق طلاق رو بهم میده دادگاه و مهریه رو 

ولی مهریه اینقدر میره میگه ندارم که اعسار میزنن بینم سالی یه سکه بده یانه

هیچی به نام خودش نیست و شغلشم آزاده میگه چیزی ندارم😔

2810