2777
2789
عنوان

دانشجو های حقوق بیان

70 بازدید | 16 پست

اگر پایه اید یه گروه بزنیم اصطلاحات حقوقی و اطلاعات و باهم رد و بدل کنیم و کنارهم بیشتر یاد بگیریم هر کی پایه هست آیدی تلگرام بذاره اد کنم😌📚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

؟

شوهرم کلا مخالف ادامه تحصیل و اشتغال مم هس .بدون اجازه نباید پامو جایی بزارم.بعد میخوام یواشکی برم ازمون استخدامی آموزگاری شرکت کنم و بعد قبولی معلم شم و شاغل شم.حق تحصیل و طلاق هم نگرفتم.بعد اگه ب خاطرش دعوا بشه تو دادگاه یکی ب خاطر یواشکی و بدون اطلاع رفتن سر ازمون محکوم نمیشم؟

و یکی ب خاطر شغل معمولی نمیتونه منو منع کنه؟

شوهرم کلا مخالف ادامه تحصیل و اشتغال مم هس .بدون اجازه نباید پامو جایی بزارم.بعد میخوام یواشکی برم ا ...

فکر کنم اونسری هم بهتون گفتم تا اونجا که من اطلاع دارم شما محکوم میشید چون نه حق تحصیل و اشتغال رو ندارید 

مگه اینکه شوهرتون مشکلاتی داشته باشه از طریق اون بتونید دادخواست طلاق بدید

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

شوهرم کلا مخالف ادامه تحصیل و اشتغال مم هس .بدون اجازه نباید پامو جایی بزارم.بعد میخوام یواشکی برم ا ...

• ماده 1117 قانون مدنی : شوهر می‌تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند. 

براساس ماده فوق مرد نمی تواند مطلقاً مانع از اشتغال زن شود و برای اینکه بتواند مانع از فعالیت شغلی زن منزل شود می بایست با اقامه دعوا و ثبت دادخواست یکی از شروط زیر را ثابت کند :

1. اشتغال زن، مخالف مصلحت خانواده می باشد به این معنا که اشتغال زن در خارج از منزل با تربیت فرزندان یا تکمین وی در تعارض می باشد.
  2. اشتغال زن، با حیثیت زن منافات داشته باشد.
  3. اشتغال زن، با حیثیت مرد منافات داشته باشد.

نکته: خلاف مصلحت خانواده بودن شغل زن یا منافات داشتن با حیثیت زن یا مرد، دارای معیار ثابت و مطلقی نبوده و بنابر عرف از خانواده ای به خانواده دیگر متفاوت می باشد و تشخیص آن بر عهده قاضی می باشد.
نکته: داشتن حق اشتغال یا مشغول به کار بودن زن قبل از ازدواج مانع از این نیست که مرد بتواند براساس شروط مقرر در ماده 1117 قانون مدنی، مانع از اشتغال زن شود.
نکته: مخالفت شغل زن با مصلحت خانواده متفاوت از حیثیت زن و مرد می باشد و ممکن است شغلی مخالف مصلحت خانواده باشد اما مخالف حیثیت نباشد و بالعکس.
نکته: به طور کلی و مطلق امکان ممنوعیت به کار زن، بدون حصول شرایط مقرر در ماده 1117 قانون مدنی  توسط مرد وجود ندارد و زن در صورت مواجهه با این عمل از سوی مرد می تواند علیه وی اقدام قانونی انجام دهد.
نکته: حق منع اشتغال زن توسط مرد، دائمی نبوده و در صورتی که زن در مشاغل بعدی مصلحت خانوداده را رعایت کرده و شغل وی مخالف حیثیت خودش یا همسرش نباشد، "مرد نمی تواند مانع اشتغال وی شود".

برای داشتن شغل دبیری نمیتونه منعتون کنه حتی شما میتونی ازشون شکایت کنی ولی اگر قصدتو زندگیه تمام سعیتون رو کنید راضیشون کنید و وارد بحث قانونی نشید .