2777
2789

الهی خیر ببینید 

توروخداااا از ته دلتون خواهراااانه التماستون میکنم از خدا بخواهید زندگیمو اروپ و درست کنه وهمسرم دوباره خوب بشه باهام و همه چی درست بشه الهی امییین

الهی هزار برابر دعاهاتون به خودتون برگرده 

هرکی دعام کرد بگن براش ایه الکرسی بخونم

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کلاس همسرداری معرفی کنم شرکت میکنی؟ بعدش دعا به جونم میکنی، چون خودت میخوای زندگیت درست بشه خدا ه ...

هیچ برنامه ای جز اینجا ندارم عزیزم .

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
لطفا برای منم دعا کنید مامانم جواب آزمایشش خوب باشه 🥺💔

الهی الله بحق بزرگی و عظمت و قدرتش مادرت ازمایشش خوب باشه و دلشاد بشید . سایشون بالاسرتون مستدام

این تجربه یکی از کسایی که شرکت کرده

سلام خواستم بعد از دوماه نتیجه اقتدار دادن رو بگم و تو تجربه ها گذاشته بشه، شوهرم آدمی که دیگه همه می‌گفتند به درد زندگی نمیخوره، تبدیل شده به فرشته ای که خدا برام فرستاده و لطف اهل بیت شامل من و همسرم شد که در حرم مطهر حضرت رضا علیه السلام عضو کانال بشم و زندگیم به واسطه دکتر حسینی و لطف خدا و اهل بیت  زیر و رو بشه، الان با اینکه شرایط شغلیش حکم میکنه نباشه و همیشه با اینکه نبود جنگ و دعوا داشتین الان خیلی بهتر شدیم، جز و بحث داریم اما کوتاه و با مدیریت که انشاءالله اونم با راهنمایی های دکتر حسینی بهتر میشه

انلاین شاپ زنونه دارم
الهی الله بحق بزرگی و عظمت و قدرتش مادرت ازمایشش خوب باشه و دلشاد بشید . سایشون بالاسرتون مستدام

مرسی گلم 

براتون صلوات فرستادم عزیزم ❤🙏 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
🥲

الهی ارامش به وجودت و زندگیت بیا. 

ان شالله عاقلت بخیر و خوشبخت و دلشاد بشی 

الهی حاجت رواشی

ایتا نمیتونی نصب کنی؟

نه عزیزم

الهی ارامش به وجودت و زندگیت بیا. ان شالله عاقلت بخیر و خوشبخت و دلشاد بشی الهی حاجت رواشی

ممنونم عزیزم همچنین برای خودتون 🙏🏼🙏🏼❤❤

تو اوج تاریکی به دنبال نور... ✨

برات صلوات خوندم 

توام دعا کن ب نیت علی اکبر سمیه جعفر

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
برات صلوات خوندم توام دعا کن ب نیت علی اکبر سمیه جعفر

الهی خوشبخت و عاقبت بخیر و دلشاد بشی. 

الهی با ابرو و سربلند باشید همیشه 

الهی زندگیتون پر از صمیمیت و مهر و محبت و ارامش باشه 

2810