توروخداااا از ته دلتون خواهراااانه التماستون میکنم از خدا بخواهید زندگیمو اروپ و درست کنه وهمسرم دوباره خوب بشه باهام و همه چی درست بشه الهی امییین
الهی هزار برابر دعاهاتون به خودتون برگرده
هرکی دعام کرد بگن براش ایه الکرسی بخونم
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه کلاس همسرداری معرفی کنم شرکت میکنی؟ بعدش دعا به جونم میکنی، چون خودت میخوای زندگیت درست بشه خدا ه ...
هیچ برنامه ای جز اینجا ندارم عزیزم .
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
الهی الله بحق بزرگی و عظمت و قدرتش مادرت ازمایشش خوب باشه و دلشاد بشید . سایشون بالاسرتون مستدام
سلام خواستم بعد از دوماه نتیجه اقتدار دادن رو بگم و تو تجربه ها گذاشته بشه، شوهرم آدمی که دیگه همه میگفتند به درد زندگی نمیخوره، تبدیل شده به فرشته ای که خدا برام فرستاده و لطف اهل بیت شامل من و همسرم شد که در حرم مطهر حضرت رضا علیه السلام عضو کانال بشم و زندگیم به واسطه دکتر حسینی و لطف خدا و اهل بیت زیر و رو بشه، الان با اینکه شرایط شغلیش حکم میکنه نباشه و همیشه با اینکه نبود جنگ و دعوا داشتین الان خیلی بهتر شدیم، جز و بحث داریم اما کوتاه و با مدیریت که انشاءالله اونم با راهنمایی های دکتر حسینی بهتر میشه
برات صلوات خوندم توام دعا کن ب نیت علی اکبر سمیه جعفر
الهی خوشبخت و عاقبت بخیر و دلشاد بشی.
الهی با ابرو و سربلند باشید همیشه
الهی زندگیتون پر از صمیمیت و مهر و محبت و ارامش باشه