2777
2789

خانوما کسی بیداره ؟بچم تازه وارد ۵ ماه شده و همش دمر میخوابه .شدیدا وسواس دارم و شبی رفتم تو فکر چیکار کنم ؟خطرناکه؟هر چی صافش میکنم رو شکم میخوابه باز 😭😭

این خطر سندروم مرگ ناگهانی چیه ؟ میترسم متکا بذارم دورش و خفه بشه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تو اینستا ی بالشتک دیدم بچه رو بین اون میزارن ازونا بگیر

الان دورش بالشت گذاشتم بیدار شد .

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
عزیزم مراقبش باش،۵ماه کوچیکههمش هم دکتر زیادهدختر منم نزدیکه۱ساله گاهی وقتا میخابه

چیکار کنم .تخت کنار مادر گرفتم براش هر وقت میذارم توش استرس میگیرم یه بلایی سرش نیاد .فکرم خرابه

دورش هیچی نزار اگ هی تکون میخوره و دمر میشه حتی شیشه شیر

چرا؟خب دورش بالشت گذاشتم که نچرخه 

بعیده عزیزم

مگر دورش لحاف پیچیده شده باشه نتونه تکون بخوره

وگرنه دورش خالی باشه

اصلا ربطی نداره کوچیکه یا بزرگ

نتونه خوب نفس بکشه طبیعتا بیدار میشه

گریه میکنه نق میزنه

یا تکون میخوره 

۵ ماهشه سرشو میتونه تکون بده

هوا میره میاد نفس میکشه

ولی پتو دورش نپیچ

بچه هایی ک این اتفاق براشون افتاده برا این بوده ک توی پتو گیر کردن یا خب نمیتونستن پتورو از صورتشون بزنن کنار

کنار خودتم باشه حتما

بگیرش تو بغلت بخواب

چجوری اخه .جدا گذاشتمش تو تخت خودش ولی تو شب دمر میشه و میخوابه

بعیده عزیزممگر دورش لحاف پیچیده شده باشه نتونه تکون بخورهوگرنه دورش خالی باشهاصلا ربطی نداره کوچیکه ...

من حالم بده شبی 

یهو فکر و خیال اومد سراغم که اتفاقی براش نیفته .اصلا بلد نیستم چجور بخوابونمش .بچم از اول نوزادی زیاد ول میخورد .الانم دمر میشه ولی سرشو میذاری کنار و راحت میخوابه .اما میترسم از این سندروم مرگ ناگهانی و فلان و اینکه میگن به قلب فشار میاد .باز دورشا میچینم از اینکه خفه بشه میترسم .ای خدا 

خب گلم بخاطر اینک یجا گیر میکنه توان نداره خودشو خلاص کنه

خب پس چیکار کنم دمر نسه؟من الان تو تختش چجور بخوابونمش؟

بزارش رو تخت خودتون بازوتو بزار زیر سرش

نه اینجوری که له میشه اخه .من خودمم زیاد میچرخم .بعدم خواب مستقل داشته باشه خیر سرم . میخوام

2810