2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 120999 بازدید | 801 پست
من منظورم ب اینه شوهرش اینارو ول کنه بره این بمونه تو خونه خودشهردوشون خیانتکارن فرقی ندارهبعدشم لحن ...

اتفاقا لحن بیانم برگرفته از لحن پیام خودت در پستت بود !!

در ضمن .. این وسط مقصر اون متاهل هست . طرف مقابلش بکسی تعهدی نداره . زنها چون میترسن مرده طلاقشون بده میچسبن به اونی که با سوهر هرزشونه .. خداروشکر غیرت مردا هنوز هست .. و زنی شوهر داری ک بره پی هرزگی .. شوهرش کاری میکنه از زندگب بیزار بشه . حق هر متاهل هرزه ای همینه ...

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اتفاقا لحن بیانم برگرفته از لحن پیام خودت در پستت بود !!در ضمن .. این وسط مقصر اون متاهل هست . طرف م ...

باور کن حوصله بحث باهاتو ندارم وگرنه حرف زیاده

کاش نی نی شایت قابلیت ویس فرستادن داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باور کن حوصله بحث باهاتو ندارم وگرنه حرف زیادهکاش نی نی شایت قابلیت ویس فرستادن داشت

منم حوصله بحث باتورو ندارم . حرف منطقی زدم .. دوسداشتی قبول کن نداشتی هم به همین روال ادامه بده .. الان ویس بدی یا بنویسی دردی دوا نمیدونه .. مشکل اینجا کاقعیت رو قبول نمیکنید . اصل رو ول کردین پیچسبین به فرع .. ریپ نزن حوصلش نیس 🖐

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
2805
منم حوصله بحث باتورو ندارم . حرف منطقی زدم .. دوسداشتی قبول کن نداشتی هم به همین روال ادامه بده .. ا ...

شعورت درهمین حده دیگه میدونی چ سختیایی بعداز طلاق هست؟بچه داره باز نداشت ی حرفی این همه زحمت کشیده حالا ب قول تو اون شوهر فلان شدش بگه صدتومن میدم برو!!!!بزا خودش هرجهنمی ک میخواد بره