2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121000 بازدید | 801 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدا قسمدقیقا همیطور شدمجوری شدم اصلا اروم نیستم تا الان 20بار رفتم خونه بابام و برگشتماصلا یه ج ...

زیارت عاشورا تا ۴۰ روز یا همیشه روزی دوبار بخون بخدا همه سحر و جادو هرچی داری باطل میشه و خودت معجزه هاش به چشم میبینی به نیت درست شدن شوهرت زندگیت و باطل شدن دعاهای بد ، و آب متبرکه هم هرروز بده شوهرت بخوره سوره مسد هم بنویس همیشه همراهت باشه شوهرت میل به هیچ زنی نمیکنه داخل گوگل سرچ کن می بینی همه تلا شت برای زندگیت بکن شاید برای شوهرت دعا گرفته اون زن هرزه از این زنا هرچی بگی برمیاد همین هایی که گفتم بخون انشاالله درست میشه فقط پیش دعا نویس نرو  خیلی بد هست و زندگیت بدتر میکنه

عزیزم دادگاه خیلی دوندگی داره و روح و روان آدم رو نابود میکنه.آخر سر هم‌معلوم نیست شوهرت ی سکه هم به ...

عزیزم اخه منم هر کی اطرافم طلاق گرفته هیچ مهریه ای بهش ندادن

واسه همین میترسم هیچی بهم تعلق نگیره

2805
زیارت عاشورا تا ۴۰ روز یا همیشه روزی دوبار بخون بخدا همه سحر و جادو هرچی داری باطل میشه و خودت معجزه ...

چشم عزیزم حتما

ولی شوهر من خودش هرزه هست کسی دعا نکرده واسش

این بار اولش نیست

نه گلم من پیش دعانویس نمیرم اصلا

اون سرکتاب هم یکی بهم گفت

البته خودم اعتقادی ندارم

حالا ک اون طلاق میخاد تو بگو یک میلیارد باید بدی و ماهیانه ده میلیون هم بریزی بحسابم بابت نفقه بچه هات .

عزیزم تو سالها عمرو جوونی تو گزاشتی دو تا بچه براش اوردی حالا صد بده بزاری بری هز هیییچی نترس حق و حقوقتو سفت و محکم بچسب نزاربهت ظلم کنه نهایتش تهدیداش کتک کاریه ک اونم زنگ میزنی ۱۱۰ و میری شکایت و دیه 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 

آیا این تاپیک واقعیه یعنی پول تو حسابت رو راحت میخوایی بهش برگردونی وقتی مردی پولش رو بحساب خانمش میزاره یعنی قبولش داشته پس اشتباه نکن مردها یکبار عاشق میشن اونم اولیش خودت بودی

حالا ک اون طلاق میخاد تو بگو یک میلیارد باید بدی و ماهیانه ده میلیون هم بریزی بحسابم بابت نفقه بچه ه ...

فامیل ما شوهرش زده بود خانمش کلا کبود بود صورتش ..زنگ زده بود 110 گفته بودن کاری از ما ساخته نیست باید شکایت قضایی بکنی شکایت کرد فرستادن کلانتری شوهرش رفت گفت من نزدم ، به خانوم گفتن ادعا میکنی باید دو تا شاهد بیاری الان از داخل خونه دو تا شاهد از کجا بیاره ؟ 

واقعا شما تو یه فاز دیگه ای زندگی میکنید یا کلا تو عمرت 110 و کلانتری و اینا ندیدی فکر کردی فیلمه زندگی مردم الکی فرمون میدید ؟ 

الان طرف میلیاردر بود و یهو یه میلیارد درمیاورد میگفت آره خانومم بیا اینم یه میلیارد که اصلا این مشکلات پیش نمی اومد خب تابلوعه ایشون نداره و کسی نداره هم نمیشه ازش چنین پولی گرفت باید ده میلیارد تو حسابش باشه بگه بیا خانوم اینم یه میلیارد

فقط سوال یا مشاوره ی برنامه نویسی در خصوصی بپرسید. چت بی مورد نباشه . تمامی درخواست های دوستی رو یکی دو روز بعد از پیام خصوصی لغو میکنم. با تشکر

چشم عزیزم حتماولی شوهر من خودش هرزه هست کسی دعا نکرده واسشاین بار اولش نیستنه گلم من پیش دعانویس نمی ...

اینایی که میگم انجام بده البته اگر می خوای سر زندگیت باشی انشاالله درست میشه نمازهاتم سروقت بخون ازت محافظت میکنه باعث میشه هاله دورت تقویت میشه و دعاهای بد در حقت مستجاب نمیشه، آب متبرکه باعث میشه شوهرت عاشقت بشه و اخلاقش خوب میشه در موردش تو نی نی سایت سرچ کن خودت ببین و در کل روی اخلاق خودتم کار کن  و هر روز یک جز قرآن بخون برای خوب شدن زندگیت و اخلاق شوهرت و باطل شدن دعاها این روش هم همه دعاها رو باطل میکنه برات دعا میکنم عزیزم هیچ و قت نا امید نشو و این رو بدون خدا همه چی رو میبینه یه خانم می گفت شوهرم خیلی خیانت میکرداذیتم می‌کرد الان که پیر شده خدا اینقدر بهش درد و مرض داده یکسره جاش تو بیمارستان هست و داره زجر میکشه هر آدمی که ظلم کنه یک روزی باید جواب پس بده هم این دنیا هم اون دنیا، زمین گرد هست آه مظلوم میگیرتش و مشاوره رایگان خانواده ۱۴۸۰ هست زنگ بزن و می تونی هیچ نشونی هم نگی و مشاوره بگیری

آیا این تاپیک واقعیه یعنی پول تو حسابت رو راحت میخوایی بهش برگردونی وقتی مردی پولش رو بحساب خانمش می ...

اینجور تاپیکا معمولا برای کامنت گیری و بالا بردن آمار انجمنه بیخیال بشید بهتره

فقط سوال یا مشاوره ی برنامه نویسی در خصوصی بپرسید. چت بی مورد نباشه . تمامی درخواست های دوستی رو یکی دو روز بعد از پیام خصوصی لغو میکنم. با تشکر

آیا این تاپیک واقعیه یعنی پول تو حسابت رو راحت میخوایی بهش برگردونی وقتی مردی پولش رو بحساب خانمش می ...

نه گلم قبولم نداره

حسابش مسدوده گزاشته حساب من

وگرنه جرات ندارم هزارتومنش خرج کنم

این مرتیکه عاشق که نیست هیچ

متنفر هم هست

2810