2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121000 بازدید | 801 پست
غریبهتازه یک سالع اشنا شدناره همه چیو از اون مشورت میگیرهحتی حرفایی اون میزنه این بهم میگه مثلا توهی ...

بخاطر زبون بنده میدونم دس خودت نیس فقط میخای سریعععع طلاق بگری بری 

این جوریت کردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره قبول میکنههههههه مدرک محکم تر از این؟اینا دارن تورو گول میزنن اصلاااااااا ب حرفاشون گوووووش ندهه ...

باشه عزیزم حتما

اخه تو این سایت دیدم به بقیه میگفتن عکس قبول نمیکنه قاضی

2805
بخاطر زبون بنده میدونم دس خودت نیس فقط میخای سریعععع طلاق بگری بری این جوریت کردن

اره بخدا قسم

دقیقا همیطور شدم

جوری شدم اصلا اروم نیستم تا الان 20بار رفتم خونه بابام و برگشتم

اصلا یه جوری شدم 

نمیتونم درست تصمیم بگیرم

کنترل گره هزار میده ده ها هزار بار میگه چیکار کردی بعد میگه پس انداز داری دزدی میکنی اینجور پول خورد ...

ببین آب متبرکه و زیارت عاشورا و اگر بددهن هست هرروز به نیتش بند ۱۰ جوشن کبیر رو چند بار بخون و حتی همون لحظه که بددهنی کرد سریع چند بار بخون فوت کن بهش دهنش کاملا بسته میشه داخل نت هست خواص جوشن کبیر این بند مخصوص زن یا شوهر بددهن هست و دیگه  اینکه تمام تلاشت کن برا خودت بری سر کار یا شغل خونگی درست کنی عزیزم  دوره های مجازی برای همه هنرها هست می تونی تهیه کني و داخل خونه هنر مورد علاقه ات رو دنبال کني حتی شده پول قرض کن و کم کم کاری رو شروع کن و ایتا و روبیکا کانال بزن دستت تو جیب خودت باشه زنی که پول داشته باشه و دستش تو جیب خودش باشه قدرت داره حتی شاید اون به تو محتاج بشه

باشه عزیزم حتمااخه تو این سایت دیدم به بقیه میگفتن عکس قبول نمیکنه قاضی

برو ب قاضی بگو شوهرت چیکار کرد با اون زنه عکس پیام ها و عکسارو ببر نشون بده بچه هات شاهد باشن و بگو طلاق میخوام ...

و مهریه تووو کاملللللللللل بگیر ۱۱۴ سکه اصلا کم نیار 

نکه این صدتا رو بگیری خودت بدبخت کنی هااااا پشیمون میشی 

ببین زنه هر بلای خاست سرت اورد 

بالاخره زنا بلدن چطور هم جنس خودشونو ازیت کنن 

اره بخدا قسمدقیقا همیطور شدمجوری شدم اصلا اروم نیستم تا الان 20بار رفتم خونه بابام و برگشتماصلا یه ج ...

اره میدونم دعا زدن برات 

امام زاده چیزی نزدیکت نیست؟ برو مسجد یا امام زاده بشین دعا کن 

الان امشب برو حیاط نگاه کن ب اسمون درسته تاریکه اما کللللل احساستو ب خدا بگو 

ببین خدا خیلییییییی دوستت داره کمکت میکنه 

شاید خدا خواس من ای حرفا رو بهت بزنم  

2810