2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121002 بازدید | 801 پست
عزیزم من قصد ازدواج مجدد ندارممیخام بچه هامو بزرگ کنمولی حتما طلاق میگیرمهمه چی داره ولی به اسمش نیس ...

دنبال یه راه اساسی باش، هر تصمیمی که میگیری رو آینده ی بچه هات تاثیر میزاره. حتما جدا شد ولی حسابی بچلونش. تا ازدواج یا صیغه نکنی حتی شده ماهی یا سالی یه سکه، اما باید مهرت بده. اونایی می‌بخشند که ازدواج مجدد میکنن، در صورت ازدواج مجدد اول باید مهر را ببخشند تا آزاد بشند برای صیغه یا ازدواج مجدد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامبله عزیزم هستماره گلم حتما طلاق میگیرمتمام امیدم به خداستانشالله خودش به دادم میرسهممنونم از کمک ...

پس مرحله اول شد که مهرتو بزاری اجرا 

مرحله بعدی 

میری درخاست طلاق میدی خب مینویسی تو پرونده که شوهرت بهت خیانت کرده و مشکلات تون مینویسی و .... و میگی شوهرم خودش میخاست گولم بزنه ۱۰۰ میلیون بهم بده و طلاقم بده 

حتماااااااا بگووووو

رفتی پیش قاضی کل حقیقت هارو بگووووو حتی اگه شوهرت هم راضی ب طلاق بود یا نبود کلللل مشکلات تون بگووووو و مهریه تو اگه ۱۱۴ سکه رو ندههههه شوهرت میره زندان مطمعن باش تا ابد  این قانونه 

شوهرت و اون زنه دارن گولت میزنن ک با همین ۱۰۰ میلیون دکت کنن بری 

بخاطر بچه اات هم شده از مهریه ات نگذر خواهشن 

هواست باشه برات جادو جنبل نکنن همه چیتو ببازی 

2805
عزیزم اگه پیشش باشم و درخاست بدم ممکنه بلایی سرم بیارهاین توافقی میخاست با همون صد تومنواسه مهریه ب ...

یه قانون داریم به اسم تمکین که زنو مجبور میکنه با دشمنش زیر یه سقف زندگی کنه چه گناهی کردن زنای این مملکت

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
نه اموال به اسم پدرش بوده از قبلاون داده به پسرش فقط به اسمش نیست

یعنی عزیزم تو زندگی با شما دستاوردی نداشته که ب اسم خودش باشه ؟!ماشینی خونه ای زمینی 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 

عزیزم دادگاه خیلی دوندگی داره و روح و روان آدم رو نابود میکنه.

آخر سر هم‌معلوم نیست شوهرت ی سکه هم بهت بده یا نه‌.ممکنه لج کنه همین صد تومنم نده.

یا بخواد سر حضانت بچه ها اذیتت کنه.

دوستم پزشکه، دو تا بچه داره، ۷ سال رفت دادگاه و امد، آخرشم الان کل مهریشو ببخشید بدون ی هزاری طلاق گرفت.

هنوزم تکلیف حضانت بچه هایش معلوم نیست، از بس شوهرش پست و وقیحه.

متاسفانه چون حق طلاق با مرد است، زم نمیتونه ب حقوقش برسد.

ببین روح و روانت مهمتره یا مهریه بیشتر.

من خودم راه دادگاه را رفتم میدونم چقدر سخته.

من با اینکه مال توقیفی داشتم، آخرش مجبور شدم مهریه ام را  ببخشم.

نه درخواست طلاق بده 

نه از مهریه بگذر 

وقتی افتاد زندان پدرش مجبوره مهریه ات رو بده 

الان دادگاه بررسی می‌کنه از چه موقع اموالش رو زده به نام پدرش 

نفقه بچه ها رو هم باید بده 

چند ماه یکبار هم مجبور بشه سکه بده از اون 100تومن بهتره

پس مرحله اول شد که مهرتو بزاری اجرا مرحله بعدی میری درخاست طلاق میدی خب مینویسی تو پرونده که شوهرت ب ...

باشه عزیزدلم حتما

حقیقتا یکی بهم گفت واست طلسم کردن تو بیابون دفنش کرده

گفت یه زن اینکارو کردع

ولی من اعتقاد ندارم

گفتم میسپارم دست خدا

یعنی عزیزم تو زندگی با شما دستاوردی نداشته که ب اسم خودش باشه ؟!ماشینی خونه ای زمینی

یه ماشین داشت چند سال پیش فروختش ولی هنوزبه اسم  شوهرمه

دیگه بقیع اموالش و ماشین الانش به اسم خودش نیست

باشه عزیزدلم حتماحقیقتا یکی بهم گفت واست طلسم کردن تو بیابون دفنش کردهگفت یه زن اینکارو کردعولی من ا ...

افرین 

میدونم زبون بند برات زده طرف  ازت مشخصه 

ببین از شوهرت نترس اون هیچ گوهی نیست 

چرا هر چی شوهرت میکنه قبول میکنی؟؟؟؟؟ نکن 

اینا دارن بازیت میدن 

خدا کمکت کنه 

خیلییییییییییییییی ناراحتم برات خدا نجاتت بده هم تورو هم بچه هاتو 

امین 

عزیزم اگه پیشش باشم و درخاست بدم ممکنه بلایی سرم بیارهاین توافقی میخاست با همون صد تومنواسه مهریه ب ...

ببینید دقیقا میدونه داره چه کار میکنه، فردا میره شکایت که زنم خونه نیست و از پس مسائل زناشویی برنمیاد، تو قانون فلان ما هم این براشون از همه چیز مهم تره و حق خیانت را به مرد میدن. حیوونها دیگه🤬 هیچ غلطی نمیتونه بکنه، خودش هم میدونه، متاسفم اینو میگم اما هر وقت زدت با همون حالت برو 110 و ثبت شکایت کن

2810