2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 801 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم آب متبرکه اگر میدونید چطور درستش کنید اخلاق همسرتون از این رو به اون رو میشه ببخشید میپرسم ...

کنترل گره هزار میده ده ها هزار بار میگه چیکار کردی 

بعد میگه پس انداز داری 

دزدی میکنی 

اینجور پول خوردن از هزار بار نحسی نجس تره 

ی استخوان اضافه می‌ندازی جلو سگ صاحبش و گاز میگیره و...

حتما حتما جدا شو، تا جوونی شانس ازدواج دوباره خواهی داشت اما اگه دست دست کنی که آدم میشه و... می‌بین ...

عزیزم من قصد ازدواج مجدد ندارم

میخام بچه هامو بزرگ کنم

ولی حتما طلاق میگیرم

همه چی داره ولی به اسمش نیست

2805
لطفا این حرفا رو نزنین ، اینجور حرفا ضد زن هست باعث میشه خانما تحت فشار باشن ، همونطور که پدر میتونه ...

نه ضد زن نیست چون زنها عاطفی اند اما مردها نه خداوند مهر مادری و ب ما زن ها داده 

پس طبیعی بی تفاوت نباشیم نسبت ب بچه مون

عزیزم شما هم مهریه گرفتیچقد طول کشید تا مهریه بدهاخه اطراف من هر کی طلاق گرفت هیچی بهش ندادن

سلام . تاپیک هاتو خوندم راجب شوهرت 

خیلی ناراحت شدم . و خدا بهت صبر بده و ی زندگی خوب ان شالله در کنار بچه های گلت . ببین تو فقط فقط فقططططططططط خدارو داری تمام بلا هایی که شوهرت با اون زنه سرت اوردن رو به خدا بگووووو برو بشین یجا نگاه کن به اسمون با خدا حرف بزن خدا شده چهل سال یا همین امشب بهت کمک میکنه جوری که فکرشم نکنی فقط رها کن خودتو سبک کن . 

و حتما طلاق بگیر و هیچ وقت به این زندگی برنگرد 

مراحل طلاق بزار بهت بگم اول برو سند ازدواج نگاه کنن ببین مهریه ات چقده ؟ در کل حتی اگه مرد هیچی نداشته باشه بیکار باشه و هیچی ب نامش نباشه ماه اول باید دو سکه بهت بده ک میشه ۱۰۰ میلیون و بعدش شش ماهی ی بار که در کل بایددددددد طبق قانون ۱۱۴ سکه بده 

هستی ادامشو بگم؟؟؟؟؟

پس مرحله اول باید بری ثبت ازدواج مهرتو بزاری اجرا همون جا که عقد کردی باید بری 

عزیزم من قصد ازدواج مجدد ندارممیخام بچه هامو بزرگ کنمولی حتما طلاق میگیرمهمه چی داره ولی به اسمش نیس ...

همین بچه ها فردا بهت میگن چرا شوهرتو مفت ول کردی بره دنبال هرزه بازی 

حقتو بگیر در قالب مهریه شما بر گردن این زندگی حق داری 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
سلام . تاپیک هاتو خوندم راجب شوهرت خیلی ناراحت شدم . و خدا بهت صبر بده و ی زندگی خوب ان شالله در کنا ...

سلام

بله عزیزم هستم

اره گلم حتما طلاق میگیرم

تمام امیدم به خداست

انشالله خودش به دادم میرسه

ممنونم از کمکت عزیزم

انشالله همیشه خوش باشی گلمینی دادگاه گفت مجبورع مهریه بدهیا شوهرتون خودش راضی بود

قبل از طلاق رسمی حتی یک شب هم از منزل نرو، فردا میره شکایت که وظیفش را به عنوان همسر انجام نمیده، از طرفی به هیچ عنوان باهاش نباش خم به خاطر بیماری های مختلف و هم به خاطر غرورت. 

همین بچه ها فردا بهت میگن چرا شوهرتو مفت ول کردی بره دنبال هرزه بازی حقتو بگیر در قالب مهریه شما بر ...

بله عزیزم حتما میگیرم

اصلا فکر نمیکردم بشه مهریه گرفت

اخه میگفتن کی تا حالا مهریه گرفته

[QUOTE=359020974]560 فکر نمیکردم چون هیچی نداره بتونم مهریه بگیرم اخه هر کی دیدم طلاق گرفته هیچ مهریه نگرفته بود[/QUOTE

اونایی که نگرفته مال اینه که خودشون پرونده رو بستن و گفتن خودشون حل می‌کنن ...وگرنه میتونی تا آخرش بری و حقت رو بگیری ...

بله عزیزم حتما میگیرماصلا فکر نمیکردم بشه مهریه گرفتاخه میگفتن کی تا حالا مهریه گرفته

اتفاقا شوهرت گویا ازمهریه از روز اول ترس داشته که اموال رو به نام پدرش زده 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
قبل از طلاق رسمی حتی یک شب هم از منزل نرو، فردا میره شکایت که وظیفش را به عنوان همسر انجام نمیده، از ...

عزیزم اگه  پیشش باشم و درخاست بدم ممکنه بلایی سرم بیاره

این توافقی میخاست با همون صد تومن

واسه مهریه باید برم خونه بابام که بلایی سرم نیاره

2810