2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 801 پست
آره دقیقا باید گوشیش هم برنامه صدا ضبط کن اینا داشته باشه کلا صداشو هم نگه داره اگه تهدید کرد بتونه ...

آره فقط کافیه یکم مثل اون عوضی زرنگ باشه.میدونی ازاین سوختم که حیوون ازگلوی بچه هاش میزنه بعدمیریزه توشکم اون زنای خراب.واقعاحیف اسم حیـوون بذاری بالای این لجن ها،انشالله به زودی خبرمرگش برسه اسی هم یک نفس راحت بکشه....

نه عزیزم. ولی با چهل و خورده ای سن می دونم چه خبره بعدش.اگه زن پشتوانه مالی و حمایت صد در صد خانواده ...

من تازه ازدواج کردم ینی 2 سال میشه نمیدونم به حمایت مالی چقد ممکنه نیاز پیدا کنم بچه ندارم خانوادمم هستن البته همسرمم چیزی نداره فقط یه پراید داریم درامدشم کمتر از 10 تومنه.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اسی اگه اول بره شکایت واسه طلب مهریه اش میتونه مهریه شو بزاره اجرا

اگرواسه مهریه بره آره،ولی اسی میگه واسه طلاق توافقی میرم،خب اگه واسه طلاق توافقی بره دیگه نمیتونه مهریه بذاره اجرا.براچی یک عده ازآقایون بالای خانمافشارمیارن که خانم بره تقاضای طلاق بده.به خاطرهمینه دیگه...

بهم نمیده

هرکی میگه مهریه بگیر نمیفهمی

چ کهی‌میخاذ بخوره؟ بزنتت؟ قانونی شکایت کن 

چقد بی عرضه ای تو

مهریه اجرا

۲۰۰هم مال تو

طلاق هم نمیگیری تا ک و ن ش پاره شه

بمون پای بچه هات تا مهریه ات رو بده بعد طلاق 

انشاللهسپردمش دست الله

عزیزم حداقل  پول را بزار توی حساب رسالت یا مهر ایران که تا تکلیف دعوا روشن میشه بتونی وام بگیری ....با چند تا کار بلد مشورت کن ..مهریه را هم از اداره ثبت اجرا بنداز و حسابش را ببند

یعنی چی چون روزی ازدواج کردن و عاشق هم بودن حالا اگه جدا بشه با کسی دیگه هم ازدواج کنه این آقا باید ...

عزیزم شما اطلاع نداری مهریه جز حق زن؟؟

من که نمیگم بیا ازش پول بچاپ من میگم حق خودتو بگیر و به کمتر از اون راضی نشو 

حالا بعضی از مردا داخل زندگی حق مهریه رو به زن میدن بعضیا هم موقع جدایی باید بدن

مگه قراره بعد جدایی تا آخر عمر با پول شوهر سابق زندکی کنه !! 😐😑

چقدر بده که خود زنا ندونن مهریه حقشون و فکر می‌کنن پول چاپیدن 

یعنی واقعا شما معنی مهریه رو نمیدونی؟

چیزی به اسمش نیستمهریه سالی یه سکه اگه دادگاه بگههمی 100تومن کافیهمیرم خونه بابام

چجوری فهمیدی خیانت کرده خودش پرو پرو تو چشات نگاه کرد و گفت ؟؟

من حتی رمز گوشیشو ندارم

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
من تازه ازدواج کردم ینی 2 سال میشه نمیدونم به حمایت مالی چقد ممکنه نیاز پیدا کنم بچه ندارم خانوادمم ...

عزیزم تاپیکات رو خوندم کارای همسرت و بخشش های شما تو مغزم نمیگنجه 

جان و جهان من تویی   

یکی از اشنایان ما پسره افتاده زندان بخاطر مهریه

اموالش بنام پدر بود 

شکایت کرد دختره بیست تا سکه اول باید پرداخت کنه 

سه ماه یبار ی سکه

۱۰۰ اخه چیه داری میگیری

هی خطرناکه خطرناکه

برو خونه پدرت نهایت از خونه بیرون نیا میترسی

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5