2777
2789
عنوان

بنظرتون برادرم بی غیرته

182 بازدید | 14 پست

نوجوون بودم پسرهمسایه مزاحمم میشد و کلی نامه و سیم کارت وفلان میفرستاد... و جالب بود دوست صمیمیه برادرمم بود. منم به برادرم گفتم گفتم ببین دوستتو بشناش اگه دوستت بود به ناموست چشم نداشت. قصدشم جدی نبود که وگرنه جدی میومد جلو. قصدش بازی بود.

داداشمم رفت به پسره گفت. پسره قسم خورده بود که من کاری نکردم. داداشمم حرف یه غریبه روباور کرد نه حرف خواهرشو. و با پسره دوست موند و حتی عروسیشم رفتن...

الان ک اززنش عصبیم رفتارای خودش یادم افتاده و میگم خوب در و تخته باهم جور شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
چه بی غیرت ببخشید خاک تو سرش

اتفاقا برادرم کارهایی برام کرد که پدرم نکرد

ببینه حالم خرابه هرجا باشم میاد دنبالم

۲هفته پیش آزمونمو خراب کرده بودم اومد دنبالم گفت بیا پایین کارت دارم منو برد ناهار تا حالم بهتر بشه

ولی نظرش تیکه این مسائل رو خودم حل کنم تا یاد بگیرم گفت این دفعه من زنگ بزنم دعوا کنم دفعات بعدی چی؟

به خاطر توهین ناراحت نشدم چون خودم کامنت گزاشتم که به خودت اجازه توهین دادی

چه بی غیرت ببخشید خاک تو سرش

چرا فکر میکنی جزی از اموال مردها هستی که برای حفظت باید یقه جر بدن؟؟؟؟

خود شما می تونستی خیلی جدی جلوش وایستی نیاز به برادر نبود جالبه خود ما زن ها دوست داریم مردها به اسم غیرت هر کاری دلشون میخوان سرمون بیارن یکی هم به خواهر همسرش مادرش اجازه تفکر و عمل برابر میده میشه بی غیرت عجب بابا

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اجازه تفکر دادن خوبه ولی اینکه بی تفاوت باشه بده باید دهن اوناروپرازخون میکردکه شماره خواهرشوبرداشتن ...

همین دیگه پر خون میکرد میفتاد زندان براش سابقه میشد توی کار و زندگیش اختلال ایجاد میشد و …. به جای اینکه خیلی شیک خواهرش بلاک می کرد و یا وقتی گوشیش زنگ میخورد میداد داداشش یا پدرش جواب بده

پسرها دنبال دختر میگردن که بتونن باهاش دوستت بشن بدونن دختری در دسترسشون نیست ول میکنن نیاز به این وحشی بازی ها نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گول از اول عمر خوردید که فکر می کردید نیاز به پاسبان دارید در همه ی قرن ها چ مرد چ زن گرایش های متفاوتی نسبت به جامعه داشتن که بخشی به خاطر فیزیک بدنشون و بخشی به خاطر روانشون بوده من متوجه نمی شم‌چرا تصور شما از مردها موجودی وحشی فاقد عقل و شعور بسیار بددهن و … هست تعریفتون رو از مرد تغییر بدید چیزی که شما میگید از مردانگی هیچ انسان عاقل و متمدنی نمیخواد بخصوص خود آقایون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810