2777
2789
عنوان

به نظرتون چطور شد🤔📸عکس

226 بازدید | 28 پست

الان میذارم

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هالووین مناطق فلک زده و فوق محروم

🤣🤣🤣برا خودم نگرفتم ک 

تاپیک قبلی ها رو بخون

دخترم ۶ سالشه اون میخواست بگیره

نمیتونم ترسناک بگیرم ک 

تازه شب ادراری میگیره🤣

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

یادمه واسه عید فطر اینقدر اومدن گفتن که ما عرب نیستیم و..این عیدا واسمون بی اهمیته و کلی اخ و پیف کردن

موندم این هالوین چه مسخره بازی که همه خودشونو لس آنجلسی میدونن

هالووین مناطق فلک زده و فوق محروم

هر هررر هرر

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

🤣🤣🤣برا خودم نگرفتم ک تاپیک قبلی ها رو بخوندخترم ۶ سالشه اون میخواست بگیرهنمیتونم ترسناک بگیرم ک ت ...

عه وا مگه مال خودته🤣🤣🤣خاک تو سرم

فکر کردم عکس شوخیه از نت گرفتی

ببخشید تورو خدا

مرسی که مامان خوش ذوقی هستی😍

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
یادمه واسه عید فطر اینقدر اومدن گفتن که ما عرب نیستیم و..این عیدا واسمون بی اهمیته و کلی اخ و پیف کر ...

چرا جبهه میگیرین؟

من نه عربم نه اروپایی ن لس آنجلسی

من ایرانی ام

سپندارمذگان و آبانگان و.... رو جشن میگیرم

ب نظرم این چیزا یه فرصته ک آدم شاد باشه

عه وا مگه مال خودته🤣🤣🤣خاک تو سرمفکر کردم عکس شوخیه از نت گرفتیببخشید تورو خدامرسی که مامان خوش ذو ...

خخخخخ قربونت عزیزم

خواسته ی دخترام بود😅😅😅

ب خواسته اشون احترام گذاشتم و جشن گرفتم

وای کاش مام خارجی بودین هالوین خیلی خوبه🥲🥲

😐چیش خوبه ؟

ترسناکه🤣

وای یاد هالوین سرنا امینی افتادم مامانش شله زرد درست کرد😂😂😱😱

😂😂😂😂

خخخخخ قربونت عزیزمخواسته ی دخترام بود😅😅😅ب خواسته اشون احترام گذاشتم و جشن گرفتم

خیلی هم عالی😍

امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشین دوست عزیز

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
2810