2777
2789
عنوان

راهنمایی

11 بازدید | 3 پست

سلام دوستان میخوام ماشین تارا بگیرم زیر700 نیست 

باید حتمی بگیرم واجب از طرفی الان400دارم با ماشینو  طلا قسط و قرض هم زیاد دارم بنظرتون پول از کجا جور کنم لطفا راهنماییم کنید

تارا ماشین چرتی هست من میخاستم ماشین بخرم کلی تحقیق کردم یعنی از هر شخصی پرسیدم از هر نمایشگاه ماشینی که میشناختم از هر مصرف کننده ای که اینا رو خریده بود و ... آخرش دنا خریدم 

فقط سوال یا مشاوره ی برنامه نویسی در خصوصی بپرسید. چت بی مورد نباشه . تمامی درخواست های دوستی رو یکی دو روز بعد از پیام خصوصی لغو میکنم. با تشکر

تارا ماشین چرتی هست من میخاستم ماشین بخرم کلی تحقیق کردم یعنی از هر شخصی پرسیدم از هر نمایشگاه ماشین ...

من مجبورم...... یکی از عزیزانم خیلی دوست داشت الان مشکلی براش پیش اومده میخوام تا به جای باریک نکشیده خوشحالش کنم ماشینو بعدا میشه باز فروخت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تارا ماشین چرتی هست من میخاستم ماشین بخرم کلی تحقیق کردم یعنی از هر شخصی پرسیدم از هر نمایشگاه ماشین ...

از چه لحاظ دنا خوبه؟ منم میخواد شوهرم ماشین بگیره برام میگم اول تارا بگیرم بعد میفروشمش یه چیز خوب میگیرم