2777
2789

اول بگم من اصلا آدم حسودی نیستم همیشه اتفاقا خوب ادمارو خواستم حالا جاریم امشب به کل فامیل زنگ زده بود که یهو ما می‌خوایم مهاجرت کنیم آمریکا و فردا مهمونی خداحافظی مونه بماند که همه شوکه شده بودن..

اما دلم برای خودم میسوزه که یه شوهر بسیار بد اخلاق دارم بخاطرش آرزو به دل یه بچه موندم و جاریم سه تا بچه بامزه داره.. اون تو چشم همه بهتره عزیزتره.. امروز داشتم فکر میکردم کاش می‌تونستم یکم شبیه جاریم باشم زیبا،لوند و..

آرزوی هیچ چیز به دلش نمونده کاش یکمم خدا به من نگاه میکرد چه چقد هر روز زندگیم سخت میگذره..

کاربری دست دو نفره🌸

حق دارین ولی تمرکزت رو بذار رو زندگی خودت

خودخوری بی فایدست

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین بهش که تا لحظه اخر نه خودش نه شوهرش نگفتن دارن میرن و کاراشونو انجام دادن و بعد اعلام کردن . زودتر میگفتن قطعا گره تو کارشون میفتاد

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

وای چطور میتونن برن من از ی شهر ب شهر دیگه هم نمیتونم برم دلم تنگ میشه

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫

غبطه خوردن مشکلی نداره ولی در نهایت هرکسی تو زندگی خودشه وسرش به کار خودش گرمه تمرکزت رو بذار رو زندگی خودت ببین برای تغییرش چیکار میتونی انجام بدی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

من توام... جاریم جاریت.... ازنظر شانس گفتم.. 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عیب نداره عزیزم. توام سعی کن برا پیشرفت خودت بجنگی . این هم که گفتی حسودی نیست، به هر حال آدمها تو یه شرایطی که گیر میکنند تو زندگی ، به زندگی نزدیکان که همچین مشکلی ندارن غبطه میخورن

2810