2777
2789
عنوان

چرا بچه دار نمیشین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 40 پست
اره واقعا ..وای خیلی حرفشون رو اعصابه

انگل های بی مغزن 

یبار یکی خیلی رفت رو مخم 

خیلی طعنه و کنایه میزد و چرت میگفت  منم عصبانی شدم بهش گفتم ، شمارتو بده شبی ک خاستم من و شوهرم دست ب کارشیم قبلش بهت خبر بدم 

بازم روش کم نشد 

ینی چی ما بیایم رخت خابمونو جلو روشون پهن کنیم ک کی میخایم بچه بیاریم 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

دور و بریا ما دیگه خیلی وقته به بچه دار شدن کسی کار ندارن

خوشبحالتون ماکه تو جای زایمان بودم زراشونو شروع کردن برای بچه بعدی مخصوصا مادرشوهر احمقم

nurse🧑‍🔬🩺______آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد برام مهم نیست و جواب کوتاه نیدم اما وقتی تو یه روز چند نفر اینو میگن و بعدش نصیحت میکنن ناراحت ...

بیخیال فک نکن بهشون. نهایت دیدی خیلی اذیت میشی سربسته یجوری بگو ک این مسئله ب خودتون ربط داره

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂
2805
نه شهر بزرگیم

من میشناسم اطرافم ۳۷ سالشه شوهرشم ۴۳ ۸ سالم ازدواج کردن تاحالا یه نفرم نگفته چرا بچه نمیارین حالا خونشون ولنجک و حقوق شوهرش ماهی ۲۰۰ میلیون خودشم از بیکاری همش دنبال عمل و ژل

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما مشکل داشتیم خونواده خودم اصلأ خبر نداشتند که بچه دار نمیشیم و دونبال درمانیم اصلأ هم در مورد بچه حرف نمیزدند اما امان از فامیلا هر سری می‌دیدند نصیحت میکردند که بچه بیارید منم در جواب میگفتم خونه خریدیم و قسطامون زیاده خدارو شکر بعد ۱۰ سال دخترم رو باردار شدم الانم گیر دادند دومی رو بیار بعضیا نفهمند نمیدونند با حرفاشون دارند آزار میدند طرف رو 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
والا...تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته

هم اون هم اینکه باید از نظر مالی اوکی باشی 

جسمی اوکی باشی 

روحی اوکی باشی 

نمیشه ک رو هوا بچه اورد ولی هنوز شرایطشو نداری 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود...