2777
2789
عنوان

چرا بچه دار نمیشین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 40 پست

یه تایم طولانی بده دیگه تا اونموقع حرف نمیزنن

مثلا بگو تا پنج سال اینده نمیخوایم‌بچه دار شیم میخوایم بگردیم 

من میگفتم‌تا اول خونه بخریم

خونه هم خریدیم یکسال به کسی نگفتم تا باردار شدم بعد اعلام کردم که خونه هم خریدیم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
میگم دارم درس میخونم فعلا نمیخوام میگن نه بعدا پشیمون میشی و...

توضیح طولانی نده فقط بگو ما بچه نمیخایم ... از منم میپرسن همینو میگم.. بعدشم ذهنتو درگیر نکن بذار بگن اصن.. دهن مردمو نمیشه بست

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂

من هربار کسی میپرسه میگم این یه تصمیم شخصی بین منو همسرمه نظر کسی برامون نیست 😎☺️☺️😎

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

دیوانه شدم از دستشون بخدا 

اصلا فکر نمیکنن این موضوع کاملا شخصیه ب کسی مربوط نیس 

من ۳ ساله ازدواج کردم ولی بچه ندارم 

دقیقا ۳ ماه از عروسیمون گذشته بود یکی اومده بود خونه مادرشوهرم اینا بهم گف تو چرا بچه نداری دختر 

حتما مشکلی چیزی داری بیا ببرمت دکتر 

ی ساااااله ازدواج کردی 

حالا قیافه من 😐

قیافه مادرشوهرم😑😲

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

من که ازالان به همشون گفتم علاقه به بچه ندارم که نخوان هی بگن بچه نمیاری بچه نمیاری😂

دیوزر به جاری فضولی گفتم من زیاد بچه دوست نیستم ...گفت اینو میگی خدا قهرش میگیره به بهتون نمیده بعد باید کلی دوادرمون کنینا...حالا نمی‌فهمه شاید ما الانم دنبال درمان باشیم 

توضیح طولانی نده فقط بگو ما بچه نمیخایم ... از منم میپرسن همینو میگم.. بعدشم ذهنتو درگیر نکن بذار بگ ...

زیاد برام مهم نیست و جواب کوتاه نیدم اما وقتی تو یه روز چند نفر اینو میگن و بعدش نصیحت میکنن ناراحت میشم

اکثرا سن بالاها اینجوری میگن 

دیگه کاریش نمیشه کرد یه چیزی هم بگی بشون بر میخوره 

بگی هم بچه دار نمیشم یه عالمه پشت سرت حرف در میارنو میخوان نسخه بپیچن بعدم میرن ب کل خاندان میگن آبرو برا آدم نمیزارن

2810