2777
2789
عنوان

دلم برای بابا بزرگم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 83 پست
بخدا روتین زندگیش اینه،صبح میره صبونه میده ناهار واسش میزاره چون بابابزرگم دیابت داره غذاهای خاص میخ ...

خب مادرت لابد منبع درآمدی داره و سر کار نمیره...

کسی که سر کار بره واقعا توان براش نمیمونه برای این کارها

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما که نمی دونیم ولی میگن زن دائیم اینقدر به پدربزرگم غذا نداد که از گرسنگی مرد ،طفلک سکته کرده بوده ...

نگو توروخدا من میگم اگ قراره زجر بکشه خدا کنه یکی دیگ از بچه هاش سر عقل بیاد ببرش

2805
من بودم میرفتم ب دست پای مامانم میوفتادم انقد گریه میکردم ک راضی شه بذاره من برم نگهداریش کنمباور کن ...

بخدا اصلا ندیدی شبیه مادر منو میخوام امشب هرجور شده بدم ی ساعتم ک شده اونجا اما قلبم داره وایمیسته از استرس مامان من واقعا جلاد

بخدا اصلا ندیدی شبیه مادر منو میخوام امشب هرجور شده بدم ی ساعتم ک شده اونجا اما قلبم داره وایمیسته ا ...

پدربزرگت زن دوم گرفته و بچه و زن اولش رو رها کرده؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ن مامانم کلا پسر دوست و از وقتی داداشم تو زندگیش مشکلاتی پیش اومد شبیه روانیا شده مثلا اگ ما چندتا خ ...

خوب این بنده خدا خودش کمک لازمه از لحاظ اعصاب و روان

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
از نظر بدنی چطوره شنوایی و بینایی ایناش کار میکنه؟

اره فقط یکم باید بلندتر صحبت کنیم ماشاالله هوشش عالیه طفلی سر و صداهای مامانم گاهی شنیده همش میگه غذا نمیخوام در ببند اشکال نداره همش میگ هیچی نمیخوام 😭😭😭😢

احساس کردم راجب مادرتون قضاوت کردین خیلیا دلشون نمیخواد از پدر شوهر نگهداری کنن وظیفه ای گردنشون نی ...

درست میگیم منم نمی گم وظایفشان من میگم ما دخترا ک داریم میایم کمکتون چرا ناراحتین مادر من برا خودشون غذا نمیپخت الان چیکار میکنه یعنی میگم بزار بیام کمک تا اون پیر مرد بدبخت هم عذاب نکشه

اسی توروخدا ساکت نشین کمک کن بهش 😭 براش غذا ببر لباساش بشور ، حمومش کن گناه داره واسه رضای خدا بکن ...

ببین مامانم ی جوریه ک یهو جیغ و داد میکنه و فشارش میده بالا و میگه برو بیرون نمیخوام کاری کنی 

خب بقیه چرا کمک نمیدن .درسته رفتار مادرت نادرستی ولی فقط مسئولیت برای یکی باشه مسلما خسته کنندست

۵سال خونه عموم بوده و تو این ۵سال خونه بچه ها جابجا میشده الان اولین بار ک ده روزه اومده اینجا

2810